nova snaja Živojinovića svet tabloid svet portal svet
Svet

January 12, 2021 22:00

By

Brena sinu STOPIRALA VENČANJE! Ima vremena za BRAK i DECU!

Viktor Živojinović i njegova izabranica Sandra Miljaković uživaju u ljubavi više od godinu dana, ali crkvena zvona su dalje nego što su mislili.

Ima vremena za brak i decu!

Naime, Sandra i Viktor se bukvalno ne odvajaju jedno od drugo, sem kad je ona u stanu u kom i dalje zvanično živi, ili kad je na poslu. Iako je bilo u planu da se u jednom momentu Sandra preseli kod Viktora, pošto su oboje sigurni u svoju ljubav, koju žele da ozvaniče brakom, njegova majka Lepa Brena je, kako saznajemo na diskretan način stavila rampu na takav razvoj događaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Sandra je često kod njih kući. Za razne svetkovine, proslave, godišnjice. Uvek je drag i rado viđen gost. Kada dolazi ponašaju se prema njoj kao da je član domaćinstva, međutim, što se tiče zajedničkog života, to će morati još malo da popričekaju. Brena je u jednom razgovoru rekla sinu Viktoru da ne brza kad je ljubav u pitanju. Da uživa u njoj maksimalno, da podržava vezu sa Sandrom, ali da ne žure pred matičare i oltrar, jer za to ima vremena. Ne smeta njoj Sandra u kući, pa sad je vila na Bezanijskoj kosi praznija nego ikada jer u njoj su samo pevačica, teniser i njihov najmlađi sin. Brena samo smatra da mu je rano da u 22. godini prioritet ne treba da mu bude ženidba već rad, usavršavanje i uživanje – priča izvor za tabloid SVET i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest)

Zapravo, taj zajednički život bi Sandri i Viktoru samo olakšao viđanje u smislu da kad se probude ne moraju da gube vreme da bi došli jedno do drugog i to je sve. Svakako su sve vreme zajedno. Jedino kad ona drži obuke za šminkere tad su razdvojeni ili kad Viktor mora da se vidi sa poslovnim partnerima. Brena smatra da su oboje još mladi za brak i da treba još podobnije da se upoznaju i prožive život, da se posle ne bi, ne daj bože kajali – kaže dobro obavešteni izvor i otkriva:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@sandramiljakovicc је поделио/ла објаву

Nedavno su posetili njeno rodno mesto Budilovinu. Konačno je Viktor mogao na pravi način da upozna budućeg tasta Zvezdana i taštu Natašu. Proveli su neko vreme sa njima, sedeli, pričali, posle čega su se uputili na Kopaonik na zimovanje, gde će provesti desetak dana. Miljakovići su se oduševili sa zetom. Za njih je još sve to čudno. Ipak, nije ovo običan zet, već sin velike zvezde Brene i Bobe. U početku je bilo malo čudno, ali su se svi ubrzo opustili kad su videli koliko je zapravo Viktor normalan dečko. Sandrini roditelji baš ne vole da se oglašavaju za medije. Plaše se, pošto nisu iz tog sveta, da nešto ne kažu pogrešno, da budu loše protumačeni pa da se budući zet, prija i prika naljute. Čak su i familiji zabranili da se javljaju na pozive novinara. Što se tiče Viktora, mislim da ma šta ga savetovala mama, čini mi se da se on i dalje vodi izjavom od prošle godine da želi da napravi veliku svadbu, za bar 500 gostiju. Samo da se smiri ova korona. Mislim da je i Brena svesna da Sandra pozitivno utiče na njenog sina. Iako je još mlad, prilično je sazreo u poslednjih godinu i nešto dana. Skoro da ga ništa drugo sem porodice i Sandre i ne zanima. Društvo je proredio. Ali, majka ko majka, brine. – zaključuje izvor za SVET.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ