Svet

10 Februar, 2021 23:03

ŠIROKO! Ana POČASTILA drugarice o Duškovom TROŠKU?

Prema pisanju domaćih medija, Duško Tošić je baš galantan prema svojoj izabranici Ani Jovanović kojoj je navodno obezbedio smeštaj u najluksuznijem hotelu u Istanbulu.

Ana se pridružila Dušku u Turskoj?

Prema pisanju Kurira, Duško je navodno pozvao Anu i njene drugarice da budu njegove gošće u Turskoj, a za njihov smeštaj u jednom od najprestižnijih hotela fudbaler je navodno iskreširao 7.000 evra.

Kako se navodi, Ana je pre nekoliko dana otputovala u Istanbul sa još dve drugarice i to baš u vreme kada Tošić tamo boravi. Iako je na Instagramu objavila fotografije sa aerodroma, Jovanovićeva nije označila gde su se uputile.

Međutim, to je, prema pisanju domaćih medija, uradila njena prijateljica, koja je na svom profilu otkrila da su, ni manje ni više, nego u Istanbulu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Prema rečima izvora Kurira, Tošić koristi svaki slobodan trenutak da se sretne sa Anom, makar i na pola sata, a najviše se raduje slobodnom danu, kada se ne razdvajaju 24 sata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pedja Jovanovic (@pedjajovanovic_official)

Podsećanja radi, povodom Duškove i Anine afere nedavno se oglasio Anin bivši muž, muzičar Peđa Jovanović Blizanac, a evo šta je imao da kaže o navodnoj vezi svoje nekadašnje izabranice sa poznatim fudbalerom.

Ana i ja nismo zajedno i nije moje da se petljam i komentarišem bilo šta. Ona i ja smo u super odnosima i uvek ćemo biti – rekao je Peđa za Kurir.

FOTO: RAJKO RISTIĆ