Svet

9 Januara, 2021 12:00

BRUTALNO! Lukas ISPROZIVAO pola estrade!

Aca Lukas poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je i ovaj put bez zadrške izneo svoje mišljenje o pojedinim kolegama koje su tražile novčanu pomoć države zbog pandemije korona virusa.

Isprozivao pola estrade!

Naime, Lukas smatra da pevačima nije potrebna pomoć koliko ostalim branšama, a isto tako je rekao da ga je korona „usporila“ u životu, te da će tako živeti i posle nje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Voleo bih da se vratim normalnom životu, ali ja nisam navikao na normalan život, čak sam bio toliko kod kuće, ne možeš nigde da odeš. Ali mislim da ću ovaj stil života da nastavim i kad kovid bude prestao, da nastavim u kovid fazonu. Mene je ova godina, verovatno baš kad je trebalo, usporila, verovatno ne bih ni imao više snage, možda bih se negde sapleo ove godine da nije bilo ovoga – rekao je Lukas, a potom osudio kolege koji su tražili pomoć države:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Mi zarađujemo mnogostruko više od ostalih, ko god od pevača traži pomoć od države, treba da dobije pomoć da nađe doktora da izleči glavu, sramota, to je sramota, stvarno ne mogu da shvatim da neko može da traži pomoć od države iz ove branše. Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi – izjavio je Lukas u emisiji „Premijera“.

FOTO: RAJKO RISTIĆ