Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović
Svet

December 18, 2023 19:30

By

U ovoj godini doživela sam ogromnu bol… Ceca nikad iskrenije o tužnoj 2023. sve zbog Anastasije

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović pričala je veoma iskreno

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović pričala je juče kada ju je ekipa novinara zaustavila na glasanju. Tom prilikom Ceca Ražnatović progovorila je o svim aktuelnim temama iz svog života, a takođe se dotakla i prinove u porodici Mariji Šerifović.

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović

ATA images

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović iskreno i bez zadrške 

– Čestitala sam joj, poželela sam joj da uživa u svojoj bebi i rekla sam da je to blagoslov i poklon od Boga. Ne postoji lepši osećaj od toga da postanete majka.

Pročitajte Pevačica ostala potpuno sama – Ceca Ražnatović otkriva prednosti samačkog života, ali jedno je boli

– Mislim da će se odlično snaći u toj ulozi. Ona je jako emotivna, samo to ne pokazuje – rekla je Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović.

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović

ATA images

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović alii šta najviše priželjkuje Anastasiji

– Pričala je o tome da želi da se ostvari kao majka, ali to su intimne stvari, da bi ona pričala o tome. Ona je to zadržala za sebe, što poštujem i cenim – rekla je Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović za Kurir, a potom otkrila šta se dešava sa karijerom Anastasije Ražnatović:

Pročitajte Zbog Gudelja spremna na sve – Ceca Ražnatović ne prepoznaje svoju mezimicu, gubi identitet FOTO

– Anastasija je sada u Španiji, opravdano je odsutna. Nije stala s karijerom, ja potpuno razumem njene proritete, ona bi želela da pravi porodicu. Ja je u tome upotpunosti podržavam.

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović

Ata images

U velikom intervjuu za Telegraf, Ceca je na pitanje koje su joj privatne želje, nastavila je u istom maniru.

Pročitajte Da budem srećna u ljubavi, to je želja – Ceca Ražnatović prvi put progovorila o partneru FOTO

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! Pa pevala sam, a ja sve više naginjem ka banji! (smeh) – poručila je nasmejana pevačica.

Ceca Ražnatović o bebi Marije Šerifović

Ata images

Ceca nam je ekskluzivno otkrila i da je konačno gotov aranžman za pesmu koju treba da snimi sa Željkom Joksimovićem, a snimanje će se desiti već u januaru, što znači da su u pitanju dani kada će duet ugledati svetlost dana.

Ona je i na kraju 2023. sumirala utiske kakva joj je bila ova godina…

Pročitajte Ceca Ražnatović se zamerila Gudeljima, Nemanja jasno stavio do znanja – Preko mog praga neće

– Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa, opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka. Bila je oscilarna, šarenolika. Ne mogu da kažem da je bila ružna, ne mogu da kažem ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Meni je bitno da je ona dobro – priznala je emotivna Ceca.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images