Star

1 Marta, 2022 08:00

Ćerka poznatog pevača želi Dušana Vlahovića! Na putu joj stoji ova italijanska lepotica!

Devojka Dušana Vlahovića jedna je od tema o kojoj se u poslednje vreme konstantno piše. Da li je u srećnoj vezi ili ne, najskuplji srpski fudbaler i dalje ne komentariše već sjajnim partijama uspeh fudbalskog kluba Juventus podiže na nove lestvice.

Ali to što on ne želi da priča o emotivnom životu ne sprečava italijanske medije da o njemu i te kako polemišu. Tako je kao bomba odjeknula vest da je nova devojka Dušana Vlahovića nekadašnja mis Italije Karolina Stramare (23).

Atraktivna Karolina, koju u domovini zovu „italijanska Megan Foks“, odlučila je da prva progovori o ljubavi sa Dušanom Vlahovićem, pa je na pitanje fanova da li su u emotivnoj vezi kratko odgovorila.

‒ Sve to što se piše na društvenim mrežama nema veze ni sa njim, ni sa mnom. Ako bude nešto, vi ćete svakako prvi biti obavešteni ‒ poručila je Karolina fanovima i tako demantovala da je ona nova devojka Dušana Vlahovića.

INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Pored lepe italijanke, Dušana povezuju i sa Elenom, ćerkom pevača Mileta Kitića.

Međutim, poznati fudbaler se još uvek ne oglašava po pitanju svog ljubavnog života. No, nema sumnje da će se za njega tek otimati lepotice, kako naše, tako i svetske, jer Vlahović trenutno važi za jednog od najboljih i najplaćenijih mladih fudbalera.

ćerka poznatog pevača želi dušana vlahovića

INSTAGRAM/PRINTSCREEN

PROČITAJTE: Ceca provela vikend u društvu crnogorskog milionera!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN