Zet Željka Mitrovića
Svet

24 Avgusta, 2022 22:56

Ćerka Željka Mitrovića rekla zbogom: Došlo je vreme za promenu koju niko nije očekivao

Ćerka Željka Mitrovića veoma vodi računa o svom izgledu pa je tako u korak sa svetskim modnim trendovima kada je u pitanju garderoba, cipele i tašne, a frizura Kristine Mitrović koja je unela veliku promenu u njen imidž zasigurno će biti novi jesenji hit.

Pročitajte: Ćerke Milice i Željka Mitrovića danas lepotom oduzimaju dah – A, evo kako su nekada izgledale 

Ćerka Željka Mitrovića

Instagram printscreen

Sa promenom godišnjih doba dolaze nam i nove modne sezone, a za jesen su rezervisani tamniji tonovi i kada je boja kose u pitanju te mnoge atraktivne plavuše prelaze u brinete, piše Story.

Na ovaj korak odlučila se i Mitrovićeva mezimica Kristina koja je rekla zbogom platinasto plavoj kosi, ofarbala se u smeđe i time se ponovo vratila svojoj nekadašnjoj boji.

Pročitajte: Više nije tajna – Evo kako je zet Željka Mitrovića stekao silno bogatstvo

Ćerka Željka Mitrovića

Na njenom profilu na „Instagramu“ osvanule su najnovije fotografije na kojima se vidi da je ova promena osvežila njen izgled, a primetno je i koliko Kristina uživa sa svojim izabranikom Ilijom sa kojim obilazi samo luksuzne destinacije.
Člinjenica je da će frizura Kristine Mitrović naredne sezone biti pun pogodak, a nije isključeno i da će njen stil iskopirati mnoge devojke, s obzirom da je poznata kao neko ko postavlja trendove.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM