DAlila Dragojevic
Svet

7 Decembra, 2021 17:00

Dalila promenila ploču! Evo šta sada oseća prema Caru!

Dalila Dragojević promenila je ploču tokom razgovara sa Sanjom Grujić o ponašanju Filipa Cara, i otkrila da od ludih emocija sada skoro da i ništa ne oseća prema njemu.

Dalila promenila ploču! Car joj se gadi!

Sanju je zanimalo da li Dalila još uvek nešto oseća prema Filipu caru, koji ju je ostavio zbog Maje Marinković, jer prema Dalilinom ponašanju u proteklih nedelju dana deluje da ga još uvek voli.

Počinje da mi se gadi, da je on ostao dobar prema meni, da me je branio, a on je sve suprostno. On mi sinoć kaže da mene treba moj otac, i njegov otac i Bruno. Sram ga bilo – rekla je Dalila.

dalila-i-filip-car

Printscreen

A ono kada je rekao kako bi ti njemu prešla preko svega – dodala je Sanja.

Ma budala, ja sam rekla da je pao samo s**s možda bih prešla, ovako mi ne pada na pamet – dodala je Dalila.

Pre toga Dalila se svađala sa Carem, i po ko zna koji put pokajala što je uopšte ušla u aferu sa njim. Dok je Car nastavio da je soli ranu!

Gledam ovog čoveka i ne verujem sa kim sam mogla da budem, šta sam uradila i preko čega sam prešla. Šta sam napustila zarad ovog, neću moći da svarim ove stvari. Oni jesu jedno za drugo, rođeni i stvoreni, ovakva ljubav se neće ponoviti. Ovo što imaju njih dvoje, bolest, bolesna ljubav – govorila je Dalila.

Zato si ti tvoju petogodišnju odlično izlečila. Zašto više priča o meni? – dodao je Car.

Svi mi je odvratniji, proklinjem dane kad sam se uputila u odnos sa ovim čovekom, rođeni su jedno za drugo – nastavila je Dragojevićka.

Ako Dalila kaže da sam smeće. Šta je zaslužila zbog svog čina? – nastavio je Filip.

FOTO: RAJKO RISTIĆ