maja i car
Svet

23 Novembra, 2021 10:11

Dalilu stigla KARMA! Car nije izdržao, ljubio se sa Majom Marinković! Pogledajte šta su radili!

Maja Marinković je već nekoliko dana u rijalitiju, i ot tada turbolencije ne prestaju. Iako može zvuči pomalo zlobno, ali mnogi su rekli, da je Dalilu stigla karma i to u obliku Maja. Pošto je janjuš za potrčke odredio Maju Marinković i Filipa Cara, njih dvoje nisu dugo čekali da se probudi nekadašnja strast. Pa je tako Car već tokom prve noći u izolaciji, prevario Dalilu sa Majom.

Dalilu stigla KARMA!

Sve je počelo razgovorom, kada su se osamljni součili bivši ljubavnici, Filip je nekoliko puta tražio da mu Maja oprostio što je ušao u vezu sa Dalilom, i sudeći po njegovim rekacijama, deluje da je nije preboleo. Njih dvoje su pričali i grili se u izolaciji veći deo vremena.

E moja Majo, neka si došla legendo, da te više ne prizivaju – rekao joj je on.

Ti si me najviše i prizivao – rekla mu je ona.

U momentima kada mi je bilo teško, ti si mi napolju bila sve, nisam ni sa familijom provodio vreme, ti si bila jedina koju sam imao napolju, legendo – govorio je on.

dalilinom ocu pozlilo

 Car nije izdržao, ljubio se Majom Marinković!

Zaboravio sam kremu u radionici, hoćeš sa mnom – pitao je on.

Ne – rekla mu je ona.

Hoćeš sa mnom, idemo zapaliti – pitao je on nju.

Ne – bila je izričita Maja, i svega nekoliko trenutaka zatim, popustila…

Car ju je pozvao na „tajno mesto“ i dao joj znak da krenu, što je ona prvo odbila, a onda krenula za njim. Njih dvoje su se zavukli u radionicu i počeli da se ljube misleći da ih niko ne vidi. Međutim, kamere su ih snimile, i sada je pitanje šta će se desiti kada Dalila bude vidle cara u zanosu sa Majom. Da li će odregovati isto kao i Dejan, koji je sebi ugasio cigaretu na ruku i iskočio kroz prozor.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ