Star

6 Novembra, 2020 14:30

DEFINITIVNO KRAJ! Edo i Zilha potpisali RAZVOD! Draganu BAŠ BRIGA za bivšeg!

Edis Fetić koji je u rijalitiju Zadruga javno prevario svoju suprugu sa Draganom Mitar, upravo se razveo.

Prevara je učinila svoje!

Edo i Dragana koji su se viđali iako su imali zakonite brakove, nisu uspeli da održe svoju turbulentnu vezu, a pale su i te kako teške reči.

Zilha nije želela da pređe preko javnog poniženja, pa je na njen i Edov brak stavljena tačka, a sve se odigralo u sudu u Novom Pazaru. Edo je ispričao za Pink.rs kojim će danima viđati decu, kao i šta je odlučeno kada je reč o alimentaciji.

– Da, upravo smo se razveli… Videli smo se u sudnici, to je okružni sud u Novom Pazaru. Oko dece još nije konačno sve. Viđanje će ostati. Kod mene će biti petkom, subotom i nedeljom, a alimentaciju će sud odrediti po primanjima. Pokušali su da nas pomire, ali smo oboje bili za opciju razvoda – rekao je Edo nakon suđenja, a za medije se oglasila i Dragana koju ova priča nimalo ne dotiče:

– Pravo da vam kažem, pojma nemam, nisam ispratila ništa… Evo prekinuli ste me, upravo spremam tortu dečku za rođendan. Pa, šta da kažem. Znate kako, kažu da razvod ljudima teško pada jednako kao neki porodični gubitak, tako da im ja šaljem pozitivnu energiju da sve ovo sto brže i lakše prebrode – rekla je Dragana.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ INSTAGRAMPRINTSCREEN