Dragi Gudelj oporavio se
Svet

July 10, 2023 20:45

By

Krili su dok nisu postali sigurni da je sve u najboljem redu: Gudelj u suzama radosnicama zbog prinove FOTO

Dragi Gudelj oporavio se nakon srčanog zastoja koji je doživeo pre nekoliko meseci

I dok se raspredaju razne priče na temu odnosa Anastasije Ražnatović i njene buduće svekrve Olivere, porodica Gudelj prethodnih nekoliko meseci prolazila je kroz veoma težak period. Sve je započelo onog trenutka kada se Dragi Gudelj srušio usred utakmice – kolabirao je na terenu zbog problema sa srcem, a preživeo je zahvaljujući brzoj reakciji doktora i pukoj sreći.

Pročitajte: Stiglo saopštenje o stanju Dragiše Gudelja – Porodica i Anastasija zanemeli

Dragi Gudelj oporavio se

Instagram

Taman kada je počeo da se oporavlja, stigla je još jezivija vest u njihov dom. Najstariji od dece Gudelja, Nemanja i njegova izabranica Anastasija izgubili su bebu u petom mesecu trudnoće, bez prethodnih komplikacija, srce devojčice je prestalo da kuca. Kroz teške trenutke držali su se zajedno, pa su tako sada braća Gudelj sa devojkama otputovala zajedno na odmor.

Pročitajte: Stravične vesti ponovo stižu iz Španije – Gudelj mora hitno na operaciju, srce neće preživeti

Dragi Gudelj oporavio se

Instagram

Novi ugovori su potpisani, tako da će Nemanja i Dragi još nekoliko godina provesti u španskim fudbalskim klubovima, Sevilji odnosno Kordobi.  Zapravo, Dragi je već počeo da se priprema za predstojeće izazove, a povratak na teren u njegovom slučaju izgledaće drugačije. S obzirom na nedavne, vrlo ozbiljne, zdravstvene probleme fudbaler lagano vežba pod budnim okom lekara. Na Insta storiju pokazao je kako treninzi izgledaju.

Pročitajte: Strepnja i bol ujedinile Anastasiju i Oliveru – Gudelj na operacionom stolu, prognoze nisu dobre

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images