Scandal

4 Marta, 2021 21:00

Džejlu NAPALI roditelji! Zakuni se da više NEĆEŠ NI PRIĆI Mariji!

Od kada mediji bruje da su Marija Šerifović i Džejla Ramović u vezi, roditelji mlade pevačice prolaze kroz pakao! Naime, njih jako potresa sva ta medijska prašina koja se podigla, pa su Džejlu debelo pritisli!

Nama ova bruka ne treba!

Džejlini nisu ni sanjali šta mediji mogu da im naprave, pa ih je ovo sada pogodilo kao grom iz vedrog neba – započinje dalji rođak mlade pevačice i dodaje:

Baš su potreseni, čak su zabranili Džejli da se čuje s Marijom! Čula sam da joj je majka navodno držala predavanje: „Neću više da te vidim s Marijom dok ovo ne prestane, zakuni se da joj nećeš više prići! Kako ste mogle ovo da dozvolite, zar zbog ovoga da ti propadne karijera?! Ovo je nedopustivo! Na ulicu ne smemo da izađemo, svi samo o tome pričaju! Nema više storija, putovanja, slika! Ja znam da među vama nema ničega, ali otišlo je predaleko, svi veruju da ima i bojim se da više nećete moći da dokažete da su sve tračevi” – prepričava rođaka i dodaje:

Džejla se baš potresla, nije joj svejedno. Ne zna kako da kaže sve to Mariji, ali Mara će to sve razumeti. Samo je zaista potrebno da se sve malo stiša – završava Džejlina rođaka iz Sarajeva.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL