mahir mulalić
Scandal

24 Oktobra, 2021 13:34

Mahir: Ispunila mi se želja da radim sa Opačićem! Od kolega iz takmičenja dobio ovacije!

Nakon dugog najavljivanja, pobednik ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, Mahir Mulalić konačno je predstavio  svoju prvu pesmu Đerdan.

Mahir: Ispunila mi se želja da radim sa Opačićem!

Na svog prvenca za kog su angažovani hitmejkeri Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst i Darko Dimitrov, koji je potpisao aranžman, mladi pevač je izuzetno ponosan.
–  „Đerdan“ je pesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog. Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega u Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – izjavio je Mahir.
mahir mulalić
Pobednik ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pesmu, kako svoje mentorke Marije Šerifović pod čijim se budnim okom sve odvijalo  i finalista sa kojima se druži, tako i publike koja je deo njegove pesme mogla da čuje na društvenim mrežama.
Po reakciji Marije i publike znali smo da što pre treba da ugleda svetlo dana i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osete emociju ove pesme, sad mi je srce na mestu – zaključio je Mahir.
Inače, pre televizijske premijere, Mahir je pesmu izveo za svoje kolege iz takmičenja, finaliste, koji na svaka tri meseca organizuju okupljanje i zurku. Tako je bilo i prošle nedelje kada se Skadarlijom orio Đerdan, gde je od svojih kolega dobio ovacije.

FOTO: Z. K. Munja