Svet

2 Septembra, 2021 13:04

Fran ISKORISTIO Elenu jer je bio bez PARA? Sada BEŽI u rijaliti!

Posle spekulacija da su zadrugar Fran Pujas i pevačica Elena Kitić u vezi, pojavila se nova priča. To jesta da je navodno Fran iskoristio Elenu jer je ostao bez para, nakon izlaska iz Zaduge, a sada zbog toga navodno ponove beži u rijaliti.

Fran iskoritio Elenu Kitić!

Ovakve navodne priče podgervalo je njihova zajedničko letovanja, i to što je Fran često viđen na Eleninim nastupima. Fran Pujas nakon izlaska iz „Zadruge 4“ otišao je da živi od Filipa Reljića jer nije imao gde, a potom je otišao na more sa pevačicom Elenom Kitić.

Mnogi su se zapitali odakle Pujasu novac za letovanje, budući da su kružile priče da je nakon rijalitija ostao bez dinara. Upravo zbog toga, krenule su spekulacije da je Fran iskoristio Elenu kako bi mu platila boravak u Grčkoj, a on je sada stavio tačku na te glasine, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

U „Zadrugu“ ulazim kao slobodan, sa Elenom Kitić sam samo prijatelj. Sviđa mi se devojka, odlična je. Samo smo prijatelji, nismo pričali ni o čemu drugom, jer ja ulazim u rijaliti ponovo. Nije tačno da sam je finansijski iskoristio. Zajedno smo plaćali sve na moru – rekao je Fran.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ