Zdravlje Dragiše Gudelja
Svet

September 25, 2023 10:15

By

Fudbaler u društvu prelepe plavuše: Olivera nju više voli od Anastasije FOTO

Fubaler Dragiša Gudelj i njegova izabranica uživaju u ljubavi

Nemanjin brat, fudbaler Dragiša Gudelj, već duži vremenski period uživa u ljubavi sa lepom Lanom Lazerević, uspešnom manekenom.

Fubaler Dragiša Gudelj

Foto: Instagram

Budući da se u poslednje vreme mnogo priča o navodnoj netrpeljivost između Olivere Gudelj i Cecine naslednice a sve zbog otpraćivanja na Instagramu i prećutinih odnosa javnost ne prestaje da se pita da li je lepa Lana snaja po meri Olivere Gudelj.

Pročitajte Stiglo saopštenje o stanju Dragiše Gudelja – Porodica i Anastasija zanemeli

Dragiša je krajem 2022. godine pokazao svoju lepšu polovinu prilikom kada su ih paparaci uslikali zajedno na aerodromu. Bez obzira na jaku želju da se skriju od radoznalih pogleda, nije im uspelo.

Fubaler Dragiša Gudelj

Foto: Instagram

Zabeleženo je oštrim oko objektiva koliko je nova devojka Dragiše Gudelja prelepa, a mnogi i govore da je čak lepša od Anastasije… Ona je dvadesetogodišnja manekenka koja studira na prestižnom američkom univerzitetu u Beču i čini se da je omiljena u porodici mlađanog fudbalera…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragi (@dragigudelj)

Porodica Gudelj i dalje prećutno o Anastasiji

Osim što cela porodica Gudelj intrigira javnost svojom izuzetnom bliskošću, njihov emotivni život i privatnost jedna je od glavnih tema medija i pratilaca na društvenim mrežama. Osim toga, odnos sverkve i snaje Tase još uvek nije rastvetljen i mnogima je cela ova priča obavijena velom tajni. Zašto se Olivera ne oglašava, ne lajkuje slike Nemanje i Anastasije, zašto je nema na slikama sa venčanja sve su to pitanja koja se postavljaju nekoliko meseci unazad.

Pročitajte Otac fudbalera Nemanje Gudelja oglasio se i rekao šta misli o sinu i snaji Anastasiji

S druge strane, čini se da je sve u redu i da su Nebojša i Olivera samo ispoštovali intimu i privatnost mlađanog bračnog para a o čemu se zapravo radi, rasvetliće i svadba Anastasije i Nemanje  koji su najavili u Trebinju za narednu godinu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram