Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića
Svet

September 26, 2022 22:00

By

Isplivavaju razlozi razvoda: Duško od Jelene tražio nezamislivu stvar

Intervju Duška Tošića otkrio šta Jelena učinila zbog njega

Iako su saopštili da se razvode, Jelena Karleuša i Duško Tošić su zvanično i dalje u braku. I dok neki tvrde da je poznati par rešio da, zbog godina provedenih zajedno i zbog ćerki, svojoj ljubavi da još jednu šansu, drugi pak govore da do razvoda još uvek nije došlo, jer ne mogu da se dogovore oko podele imovine.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto) 

Instagram

Pored toga, spekuliše se i o tome ko je kriv za razvod, pa se već neko vreme i Jeleni i Dušku pripisuju navodne preljube.

Međutim, osobe bliske poznatom paru tvrde da su fudbalski menadžer i pop diva dva različita sveta, te da je pravo čudo što su tolike godine opstali zajedno, te da za njihov razvod nije kriva treća osoba, već nepremostive razlike.

Osoba bliska porodici Tošić tvrdi da je Duško oduvek bio izuzetno ponosan na svoju suprugu i sve uspehe koje je postigla, ali da su mu neke stvari u vezi njene karijere ipak smetale.

Pročitajte: Usamljena a uspomene samo naviru – Ovo je mesto gde su Jelena i Duško često razmenjivali nežnosti (video) 

Instagram

– Iako je pola života proveo živeći u svetu, Duško se i dalje drži tradicionalnih vrednosti, tako da je često prebacivao Jeleni zbog provokativnih fotografija, ili nekih izjava koje je dala. S druge strane, Karleuša to sve gleda kao šou biznis. Pored toga, njega je izluđivalo to što ona u javnosti govori sve ono što misli i tako navlači na sebe gnev javnosti. A, njoj je pak smetalo što je nikada nije javno podržao kada se sukobila sa nekim. Mislim da su sve te naizgled male razlike dovele do razvoda – tvrdi izvor.

Duškova izjava iznenadila javnost

Niko ne može odgovorno da tvrdi da su ovo razlozi koji su doveli do razvoda, ali da su Dušku smetale mnoge stvari koje je Jelena radila može se zaključiti i po njegovim pređašnjim izjavama u kojima je tvrdio da ne voli što mu se supruga često fotografiše veoma oskudno obučena.

Ipak, najveće iznenađenje bila je njegova izjava koju je dao tokom svoje igračke karijere u Nemačkoj.

Naime, Tošić je tada za Svet plus rekao da je Jelena u Nemačkoj dobila ponudu koja se ne odbija, ali ju je ipak odbila zbog njega.

Pročitajte: Oglasili se Jelena i Duško – Tošić jasan po pitanju razvoda. Karleuša nemoćna i tužna poslala poruku koja tera suze na oči 

– Dobijamo pozive za gostovanja u mnogim televizijskim emisijama, ali ih odbijamo. Jeleni su nudili da piše kolumnu za “Bild”, ali sam ja bio protiv toga, jer smatram da joj to trenutno nije potrebno. Moje kolege znaju da je moja supruga velika balkanska zvezda, međutim, mentalitet Nemaca je drugačiji od našeg, pa bi se te kolumne komentarisale na razne načine. Nisam želeo da moji saigrači to protumače kao moju želju za eksponiranjem – izjavio je tada Duško, a mnogi su ovaj njegov gest protumačili kao veoma sebičan, te da je ovim potezom sprečio mogućnost da Jelena napravi karijeru i u inostranstvu.

AUTOR: SVET, MLADEN BOKAN

FOTO: INSTAGRAM