Svet

May 21, 2021 19:00

By

Isak Šabanović priznao: „Gej mi je napisao u PORUCI da bi me USREĆIO da sam gej!”

Aktuelni takmičar u “Zvezdama Granda” Isak Šabanović otkrio je novinaru i muzičaru Milanu Popoviću da otkad je postao najveća pop senzacija u regionu dobija poruke od homoseksualaca koji ga žele za svog dečka.

Isak bez dlake na jeziku!

Evo sad ću da ti pokažem, napravio skrinšat poruke da se zezam sa svojim prijateljima piše: Usrećio bih te da si gej. Ja sam to skrinšatovao i sad se zezam sa svojim prijateljima, kad mi kažu da sam se uzvezdio – ispričao je Isak.

Isak je Milanu u njegovoj autorskoj emisiji “Mit-ap” na “Hype” televiziji iskreno pričao o svemu što mu se dogodilo otkad je pre par meseci samo jednom pesmom u takmičenju pokorio čitav Balkan i počeo da broji milonske preglede na “Jutjubu”

Odjednom se probudiš i više ništa nije isto. Ja nisam mislio ni da ću audiciju proći, jer sam se ranije prijavljivao na razna takmičenja koja smo imali na ovim našim televizijama. Nikada nisam prošao te audicije za takmičenja. Nisu me nešto specijalno ni ljudi doživljavali ozbiljno kao pojavu, pevam po klubovima već deset godina ali se do ovoga sad takmičenja ništa spektakukarno nije dogadjalo – kaže Šabanović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Isak je napomenuo da mu je najvažnije sačuvati zdrave misli i glavu da ne poleti sad kad ima pet minuta slave, jer zna da se mnogi sa tog puta nisu nikad vratili.

Sve se brzo desilo i sad svi nešto misle da sam se uzvezdio, da sam ovakav-onakakv a ja sam isti kao uvek. Nisam imao šta da radim zbog korone, pa sam se prijavio na takmičenje preko interneta poslao sam video kako pevam, mislio sam da me neće ni zvati. Trenutno mnogo radim sa mojim mentorom Milijem bitno nam je da se ovo takmičenje dobro završi, da ne razočaram žiri. Spremljene su neke pesme, postoji mogućnost da postanem pevač “Miligrama” i voleo bih to ali videćemo – završava skromno svoju ispovest Isak.

FOTO: FILIP MRDAK