Aleksandar Milic Mili
Scandal

January 12, 2022 11:39

By

Mili u sve gorem i gorem stanju! Prijatelji se boje da se KANCER ne vrati!

Pred sam doček Nove godine Aleksandar Milić Mili hitno je hospitalizovan u Turskoj gde je i operisan i sada se oseća dobro! Mili je već jednom pobedio kancer, pa se sad Milijevi najbliži plaše da se bolest ne vrati. Podsetimo prošle godine Mili je imao i polipe na glasnim žicama.

Mili u sve gorem i gorem stanju!

Međutim, kako SCANDAL! saznaje, prijatelji i familija poznatog producenta i muzičara, i te kako se plaše za njegovo stanje jer mu ovo nije prvi put da ima probleme sa zdravljem!

Miliju je bolje, on je pozitivan i ne žali se ni na šta, ali to je on, nikad se ne žali. Međutim, njegovi najbliži se plaše da nije sve u najboljem redu i da mora malo da prikoči da mu ne bi stanje bivalo sve gore i gore – započinje naš izvor i dodaje:

Aleksandar Milic Mili Miligram

Ivan Vučićević

On je već imao dosta zdravstvenih problema. Svojevremeno se izborio sa kancerom, o čemu je sam pričao. Tada je naveo da je pozitivan stav ključni momenat za sve bolesti. Ali ni to nije sve, pre dve godine imao je intervenciju na glasnim žicama, često ga zdravlje izdaje, pa zato ljudi koji ga vole i strepe. Mole ga da ode na odmor, i to malo duži, međutim, neće on ni da čuje. Samo priča o takmičarima koje sprema u Zvezdama Granda i kaže da mu je to najbolji oporavak. Ako ne radi, kako je rekao, to u njemu budi depresiju. Samo da sve bude u redu, i korona hara, moraće da povede malo više računa – zaključio je naš izvor.

PROČITAJTE I… Marija Šerifović ŽESTOKO oplela po Miliju! „Nije moj CIRKUS, nisu moji MAJMUNI”!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ