Izgled Nikolije Jovanović
Svet

April 21, 2023 11:46

By

Zbog plastičnih operacija Nikolija više ne liči na sebe: Usta kao kod patke, ogromne grudi…

Izgled Nikolije Jovanović uništile plastične operacije

Pevačica Nikolija Jovanović svojim atraktivnim izgledom privukla je pažnju javnosti još na samom početku karijere. A, upravo zbog njega svi su je upoređivali sa majkom Vesnom Zmijanac, koja je važila za jednu od najlepših pevačica u Jugoslaviji.

Pročitajte Pojela je briga o majci i svakodnevni stres – Nikolija nije ista žena otkako ih je Relja napustio FOTO 

Izgled Nikolije Jovanović

Instagram

Međutim, izgled Nikolije Jovanović s godinama se menjao, pa je pevačica u jednom trenutku prestala da liči na sebe. Ona, se, kako je sama priznala, potpuno upropastila plastičnim operacijama. Zbog toga je svojim fanovima odlučila da otkrije šta je sve radila na svom telu, kao i zbog kojih korekcija se sada kaje.

Pročitajte Pretužno je gledati Vesnu ovako – Nikolija nije izdržala, prizor sa Bukulje joj slomio srce FOTO 

Izgled Nikolije Jovanović

Ata images

– Imam želju da podelim sa vama sve, kao i zbog čega se kajem, a zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu to promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka – počela je Nikolija, pa nastavila sa nabrajanjem:

Pročitajte Relja joj je okrenuo leđa – Nikolija uslikana otečena i modra, svi joj šalju podršku FOTO 

Izgled Nikolije Jovanović

Rajko Ristić

– Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam našalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila – priznala je pevačica.

Pročitajte Tajna testamenta Vesne Zmijanac – Nikolija nije jedina naslednica brojnih nekretnina 

Izgled Nikolije Jovanović

Ata images

Jovanovićeva je otkrila i da je morala da operiše zbog zdravstvenih problema koje je imala.

– I poslednja stvar koju sam radila je nos. Imala sam devijaciju, nisam imala komleks i zbog toga se ne kajem jer je svakako lepše ovako.

Za kraj, Nikolija je istakla da je imala i operaciju zuba, te da u gornjoj vilici nema prirodne zube.

– Gornji zubi su viniri, ali nikada ne bih ponovo uradila ništa sa prirodnim zubima, jer nikada ne može biti isti osećaj, a i sada mislim da su prirodni zubi mnogo lepši – završila je ona na društvenim mrežama.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM