Karleušina posveta bivšem mužu
Svet

April 25, 2023 14:30

By

Život ju je naučio da grize i kad je najteže: Karleuša na jučerašnji dan priznala da je sve samo bolna prošlost VIDEO

Jelena Karleuša na Instagramu obeležila 28 godina svoje karijere 

Na ogromnoj ljubavi i poverenju koje joj je publika pružala svih ovih godina Jelena Karleuša zahvalna je a za uzvrat dala je svoje bezvremene hitove. Poverenje je gradila godinama, a sada se Jelena Karleuša na Instagramu prisetila početka svoje karijere, kada je bila 16-godišnja devojčica koja nije umela, kako je sama rekla, da se našminka niti je imala šta da obuče.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Ubedila sam je da ne mora da brine i da ću uspeti i da ću sve pare vratiti. I jesam. Nisam je izneverila – napisala je Jelena 24. aprila 2020. godine uz amot svog albuma prvenca.

I ovog 24. aprila popularna JK pristila se svojih početaka.

Pročitajte Jedna je majka – Divna Karleuša preminula je pre tačno četiri godine, Jelena fotografijom sve rasplakala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša na Instagramu evocirala uspomene

– Na današnji dan, pre tačno 28 godina, izašao je moj prvi album i zvanično je počela moja karijera… Ostalo je istorija”, podsetila je svoje verne fanove Jelena, koji su joj jednoglasno poručili da je bila i ostala najbolja.

Karijera Jelene Karleuše počela je 1995. godine kada, zbog teške materijalne situacije, nije mogla da izgleda baš uvek onako kako je želela.

Pročitajte Jelena Karleuša likuje – Zvršeno suđenje Ognjenu Vranješu, a ovakvu kaznu niko nije očekivao

Rajko Ristić

Nedavno se prisetila tog perioda i ispričala da je imala ogromnu tremu pred svoje prvo televizijsko gostovanje, ali i da često nije imala novca ni za čarape.

– Kad sam počinjala karijeru, morala sam da se dovijam. Prvi put sam se na televiziji pojavila upravo na RTS-u imala sam ogromnu tremu. Nosila sam sašivenu haljinicu, i to od pozajmljenog srebrnog materijala, jer nisam mogla ni to sebi da priuštim. Vrlo često nisam imala čak ni za čarape – rekla je svojevremeno u emisiji „Lice i potpetice“ i prisetila se kako joj je majka kupila cipele da je obraduje.

Pročitajte Suze same teku – Jelena Karleuša objavila poruku koju joj je poslala ćerka Atina, ono što tamo piše slama i najtvrđa srca (foto)

Jelena Karleuša u crnini

Foto: Ata images

– Zaljubila sam se u cipele dizajnera Karla Lagerfelda, za koga do tada nisam ni čula. Mama je videla da mi se dopadaju, pa je krišom otišla da mi ih kupi.

Sećam se da je ispisala brdo čekova kako bi me usrećila, jer su cipele koštale kao tri njene plate. Kasnije smo ih otplaćivale i otplaćivale, ali sam se ja na RTS pojavila u najskupljim cipelama – rekla je Karleuša, a na pitanje šta bi sada promenila, odgovorila je:

Pročitajte Pobesnela – Odluka JK konačna, ovo nije smelo da se dogodi – Nisam ja ničija vreća za udaranje

telo Jelene Karleuše

Zoran Jakšić

– Imala sam stravičnu frizuru i bila sam prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam deset godina starije. Niko me nije doživljavao kao devojčicu jer sam sebe predstavljala kao vamp ženu i mislila sam da ću tako skrenuti pažnju na sebe. Mnogo toga bih sada promenila – piše Gloria.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: ATA images