karleuša će imati nervni slom
Scandal

10 Novembra, 2021 20:00

Karleuša će imati NERVNI SLOM! Čekaju je TEŠKI dani!

Samo za SCANDAL! jedan uticajni beli mag, poznat širom sveta, ispričao je kakvu sudbinu može da očekuje Jelena Karleuša sa Duškom Tošićem!

Karleuša će imati nervni slom!

Naime, on je Jelenu i njen ljubavni život pratio i ranije, čak i kada je bila u prvom braku i tada je takođe prorekao sve ono što se desilo. A što se tiče njenog sadašnjeg braka sa Duškom, kako nam je otkrio, ni tu ne vidi daleku budućnost!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Jelenu čeka jako težak period, posebno u odnosu sa mužem – započinje beli mag za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ne vidim tu neku svetlu budućnost, vidim samo njen nervni slom koji će uslediti zbog jednog Duškovog postupka preko kojeg ona neće moći da pređe. Mnogo će je povrediti jedna situacija, i kao što rekoh, doživeće nervni slom posle kojeg će joj dugo trebati da se oporavi. A kada stane na noge, shvatiće da mora da stavi tački na ljubav sa Duškom i da je tom odnosu došao kraj. Što se tiče njenog ljubavnog života nakon Duška, tvrdim da će se za godinu i po ili dve u njenom životu pojaviti jako uticajan i moćan muškarac. Desetak godina je stariji od nje, i te kako je imućan i bogat. U pitanju je ozbiljan tip koji ima biznise širom sveta, a poreklom je sa Balkana. On je prosto čovek koji je jači od Jelene, ako je to uopšte moguće, i on je jedini koji će moći da je usreći i da je prati u svemu. Sa njim će ostati do kraja života, a sa Duškom će razviti prijateljski odnos zbog ćerki koje su im oboma na prvom mestu – završava beli mag.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ