Svet

16 Jula, 2022 11:00

Urnisale ih ljubavnice: Keba savetuje Miroslava kako da se sudi (foto)

Keba i Miroslav razmenili iskustva

Miroslav Ilić i Dragan Kojić Keba nedavno su se sreli na spektakularnom koncertu Zorice Brunclik. Iako su obojica uživali u dobrom provodu, čak se i latili mikrofona kao Zorkini gosti, iskoristili su priliku da malo proćaskaju o nedaćama koje su ih snašle, budući da su se našli u istom sosu!

Keba i Miroslav u istom sosu

Naime, i jedan i drugi su bili na optuženičkoj klupi i to zato što su odbijali da priznaju decu! Keba je sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović dobio ćerku Inu, s tim što je godinama tvrdio da ona nije njegovo dete! Ljiljana je na kraju morala da potraži pravdu u Strazburu, gde je utvrđeno da pevač jeste biološki otac njene ćerke, pa zato sada plaća alimentaciju.

Pročitajte: Bivša ljubavnica sve otkrila: Keba zarađuje na hiljade evra, a vanbračnoj ćerki uplaćuje bednu alimentaciju

keba i miroslav

Rajko RistićS druge strane, Miroslav se već dugo vuče po sudovima jer njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović pokušava da dokaže da je njen naslednik Devin sin slavuja iz Mrčajevaca! Postupak bi bio odavno okončan da je Miroslav pristao na DNK test. Međutim, on već godinama odbija da se podvrgne takvoj analizi. Uprkos tome, Mirjana je na svom Fejsbuk profi u objavila da je sud presudio da je Miroslav otac njenog deteta. Ipak, pevač ne želi da sedi skrštenih ruku i već je najavio da će uložiti žalbu na takvu odluku.

Pročitajte: Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku: Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

keba i miroslav

Rajko Ristić

Miroslav se verovatno izjadao Kebi o svemu tome jer ga niko sasvim sigurno ne razume bolje od njega. Međutim, pitanje je koliko će mu Kebini saveti koristiti, budući da je i on na kraju morao da podvije rep i prizna očinstvo. Sve u svemu, kraj DNK sage čiji su glavni akteri Miroslav i Devin se, bar zasad ne nazire, ali izvor blizak Mirjani kaže da je ona prvostepenom presudom dobila bitku, a da će sasvim sigurno dobiti i rat!

– Miroslav može da ulaže koliko god žalbi hoće. To je radio i Keba, pa smo videli kako se sve završilo. Najbolje bi bilo da je posavetovao Miroslava da prizna dete i tako skrati agoniju, jer će ishod na kraju svakako biti isti – kaže izvor.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ