Kemiševo pismo
Svet

December 12, 2022 21:00

By

Ana, lažirala si prepisku… Konačno pročitajte celo pismo koje je Kemiš poslao Bekuti, sledićete se

Kemiševo pismo upućeno Ani sledilo javnost 

Iako nikada nije bila sklona da preko novina koleginicama govori šta ima, Zorica Brunclik je pre sedam godina bila deo medijskog skandala. Za to može da zahvali Ani Bekuti, koja je prvo poručila:

– Je*ala vas Zorica Brunclik – a zatim objasnila kako Zorica preko njenih leđa hoće u medije, nazvavši je pritom i budalom koja pljuje pa liže. Vrhunac je bilo Anino objavljivanje prepiske sa Kemišem na Tviteru. Tačnije, dela prepiske pošto je izostavila Kemišev odgovor koji je dobila 23. novembra u 17.45 sati, istog dana kada je dopisivanje i započeto.

Pročitajte: Zorica Brunclik ne oprašta Bekuti – Ovo su poruke zbog kojih su se sukobile bivše prijateljice

Sukob Ane Bekute i Zorice Brunclik

ATA images

Cilj Kemiševog pisma koje je poslao Bekuti bila je najbolja namera, tačnije nada da će se situacija razjasniti mimo medija. To, očigledno, nije bila i Anina želja jer je Kemiš ostao bez odgovora na svoju poslednju poruku, ali on nije u potpunosti izostao jer je Bekuta Zorici uputila još uvreda preko novina. S obzirom na takav Anin potez, Miroljub Aranđelović smatra da sa pravom pismo koje je poslao Ani Bekuti tada prezentuje i javnosti.

Mi ga prenosimo u celosti.

Draga Ana, pošto sam ja nesrećnim slučajem uzročnik tvojih mahinacija, moram da ti se obratim ovako. Kao prvo, ne vidim razlog (sem da te je savetovao neko sa iskustvom) da objavljuješ prepisku, al’ si ti to ipak (nespretno) uradila i nisi odbrusila Zorici (kao što su preneli novinari) već meni jer znaš da ispod stoji mojodgovor, koji si ti isekla ili obrisala. Uglavnom, ja još uvek ga imam i ako nisi znala ispod njega stoji seen, što znači da si isti i ti pročitala. Bez imalo obraza to si postavila na svoj tviter iako sam ti odmah odgovorio da nije Zorica nego Kemiš i da je greškom tebi poslato (jer se Ana zove i naš administrator). Ali ajde da počnemo iz početka…

Pročitajte: Ana Bekuta u zagrljaju drugog političara nakon Mrkine smrti, u njemu je našla utehu FOTO 

Foto: ATA images

– Draga Ana, 18. novembar, u 9h, Zorica je ustala, u 10h je došao Ivan frizer, u 11.45 krenula je ka televiziji, a u 12.45h stigla (organizatori je dočekali) i bila je spremna za snimanje… Čekala je bez ijedne reči do 15.15. Onda se presvukla se i krenula kući… Isto bez ijedne reči. A ti, draga Ana, kažeš: ’Zašto me nisi zvala?!’ Ne razumem ko koga treba da zove? Treba li uopšte da neko nekog da zove i nisi li malo pobrkala lončiće?! Da te podsetim, u 14h je trebalo da krene grupno snimanje, ali ako je neko odustan, ne može da se snima jer je slika povezana sa audio-snimkom. U toj grupi bili ste ti, Zorica, Haris, Seka, Marinko… Da li si se ti upitala (pre nego što si pokrenula ovu priču) da li je Zorica možda imala neku neodložnu obavezu (avion, snimanje, sastanak)? Da li je negde trebalo da stigne na vreme?

Pročitajte: Nada Topčagić isprozivala Zoricu Brunclik – Ona je bila mnogo zla

smrt milutina mrkonjića

Ata images

Osim toga, Zorica je ispoštovala i televiziju i kolege i došla na vreme! I još čekala dva sata! A ti barem znaš, pošto si od 78 emisija Zvezda Granda sa Zoricom snimila 38, da Zorica nikada nije zakasnila ni minut. Je l’ tako, draga Ana? I tu se ne završava tvoja bahatost. Ti Zoričin odlazak krećeš da predstavljaš na najvulgarniji način, bez obzira na to što je Zorica ovim sebi nanela štetu pošto nije snimila nijednu numeru. Ti nastavljaš da na najbahatiji način iskrivljuješ celu priču. Iako si lažirala prepisku, imaš hrabrosti da nazoveš Zoricu sujetnom! I što je najsmešnije, da izjaviš kako ona preko tebe hoće u novine?! Pa, draga Ana, svi novinari u ovoj zemlji znaju koliko Zorica teško daje intervjue i da se ne oglašava ako nije potrebno. Tvoja bahatost ide i dalje i kažeš da Zorica otkako nije u Zvezdama Granda ide okolo i ne zna šta će sa sobom. (Samo da te obavestim da pored nastupa i snimanje novog CD-a Zorica uživa sa mnom). Ana, to nije samo ružno, nego to govori i kakav si čovek. I još jednom, draga Ana, Zorica te nigde nije spomenula na ružan način, nije te vređala, a nije ni rekla razlog svog odlaska sa snimanja!

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi 

Foto: ATA images

– Kao što su svi mogli da vide, u subotu, kada se u Zvezdama Pinka pevala tvoja pesma, Zorica te je hvalila i još jednom ti čestitala jubilej! Ali ti nastavljaš, draga Ana. Da li bi bila zadovoljna da Zorica ode na blagajnu Centra Sava i kupi kartu za tvoj koncert? Nama ni to nije problem. Ja ću otići i kupiti, ali koliko se sećam prvog tvog koncerta, ti si nas lično pozvala i dostavila pozivnicu na kuću. I da, bila si srećna što jedna Zorica Brunclik sedi u redu gde su kolege. Draga Ana, i to ne bi Zorica spomenula da nisu pisali kako je uredno od tebe pozvana, a nije htela da se pojavi. Ana, mi zbog drugih ljudi ne otpisujemo prijatelje, kolege i drugare. Mi imamo obraza do dan-danas i tako će biti do kraja života (to moj drug Mrka dobro zna).

Pročitajte: Bekuta odbila da radi sa Zoricom Brunclik

zorica i kemiš

Rajko Ristić

Draga Ana, mali savet od mene jer sam ipak malo stariji kolega – bahatost nikom nije dobrog donela, pa ni tebi… Zorica te i dalje voli i poštuje i zato se ne oglašava. Ne zato što te se plaši. I drugo, tebi ne stoji da budeš tako bahata. To više stoji mom drugu Mrki jer on je šmeker. Ti treba da budeš dama jer to ide uz tvoj glas. Šta ćeš da radiš sa ovim pismom, ostavljam na volju tebi, tvojoj savesti i časti. Miroljub Aranđelović Kemiš. 

S obzirom na Anin komentar kako Zorica hoće preko nje u novine, mi smo pokušali da pronađemo neki naslov u kom je Brunclikova uvredila svoju koleginicu ili je pomenula u negativnom kontekstu, ali bezuspešno…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images