Star

22 Marta, 2021 12:00

Knez i Ksenija u SVAĐI! O čemu se ZAISTA radi?

Društvenim mrežama je protrčao snimak Kneza i njegove ćerka ksenije u svađi, a sada se pevač oglasio i obajsnio o čemu se zaista radi.

Tata i ćerka u svađi

On je istakao da je reč o roditeljskoj kritici, ali i da dolazi do sukoba kada njegove ćerke objave sadržaj koji on nije odobrio, pišu Informer i Mondo.rs.

Bio je samo jedan snimak gde ja njoj ukazujem na neke stvari koje mora da promeni, to je kritika jedna roditeljska, ništa drugo. A to sve radi moja mlađa ćerka i njen smisao za humor je jako čudan, ona to objavi a da me ne pita pa dolazimo u sukob. Naravno da smo u dobrim odnosima, ja moju decu obožavam – istakao je Knez.

@nerealisticnoKnez je moja nova omiljena ličnost ##foryou ##foryoupage ##fyp ##viral ##nerealisticno ##ksenija ##knez ##hurricane ##kseniaknezevic

♬ original sound – NEREALISTIČNO

Ksenija sa grupom Hurricane i pesmo „Loco loco” predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, a Knez ne krije koliko je srećan i ponosan na svoju naslednicu.

Jako sam srećan, ponosan, iako ove godine Evrovizija neće izgledati onako kako inače izgleda. Biće bez publike, samo sa novinarima, ali daj Bože da one odu tamo, da budu na visini zadatka, da opravdaju očekivanja. One se spremaju svakodnevno, imaju probe. Držimo fige, navijamo za njih svih srcem  – zaključio je on, prenosi Mondo.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ