kristijan tuži bivšu
Star

27 Aprila, 2021 18:00

Kristijanu Goluboviću ŽENA iz stana IZBACILA sve stvari i promenila BRAVU!

Kristijan Golubović ne zna za opšti haos nakon što se poljubio sa novom zadrugarkom Kristinom Spalević. Dok se on trudi da zadrži njenu pažnju, njegova supruga Ivana neće da mu oprosti javnu prevaru. Kako STAR saznaje, kada je pogledala klip na kom se njen muž ljubi sa Kristinom, iste sekunde je sve njegove stvari izbacila iz stana u Kraljevu, a potom se sa ćerkom  spakovala i otišla kod svoje majke u rodno selo Ratina.

Njegove stvari izbacila iz stana i promenila bravu!

Ivana je bila van sebe od šoka, nije mogla da veruje šta gleda, nekoliko puta je vraćala klip na kom se ljube Kiki i Kristina. Ona je primetila da je on sa njom prisniji, ali se nadala da će da se iskontroliše, jer mu je očitala bukvicu i napomenula šta će da se desi ako se sa nekom devojkom bude ponašao kao sa Stanijom na Farmi. Ali kada je shvatila da je Kristijan prešao granicu, pokupila je njegove stvari i bacila ih, a zatim je zvala njegove drugare i obavestila ih da su mu stvari na ulici i da ih pokupe ako žele – priča za STAR izvor i dodaje:

Svi su ubeđivali Ivanu da prenagljuje i da se smiri. Da je sve to šou i da on nema emocije prema Kristini, ali ništa nije vredelo, Ivana je ponavljala da se razvodi. Koliko znam, još uvek nije podnela zahtev za razvod, ali Kristijana neće primiti u stan kada se rijaliti bude završio. Rekla je da će sa njim komunicirati samo preko advokata. Sada njegovi drugovi ne znaju šta da rade i kako da stave Kristijanu do znanja da povuče ručnu – priča izvor STARA.

Sa druge strane, Kristinina drugarica iz Novog Sada nam kaže da je Golubović baš njen tip i da je ne čudi što se mota oko njega.

Kristina voli starije tipove i Kristijan je baš tip koji nju može da privuče. Jasno mi je bilo posle nedelju dana da se ona loži na njega, e sad, ona kao ima tu kočnicu, ali sam videla i taj poljubac, sve to može da ode predaleko. On joj tamo pruža pažnju, ona se oseća zaštićeno. Samo ne znam kako ne razmišlja o tome da on ima ženu i dete – kaže za STAR Kristinana drugarica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR