Svet

15 Maja, 2021 13:00

Luna i beba u OPASNOSTI! Odbija da ode u BOLNICU!

Luna Đogani počela je da broji sitno do njenog porođaja, pošto joj je termin 15. juna. Međutim, iako je svi savetuju da bi trebalo uskoro da u dogovoru sa doktorom koji joj vodi trudnoću ode u bolnicu i tamo bude sve do porođaja ona to ne želi!

Luna mora hitno kod lekara!

Da su normalni uslovi, kao što nisu, zbog korone i celog ovog haosa sa pandemijom, ne bi bilo problema da bude kući, ali svi smatraju da bi za nju bili najbolje da se zaštiti od virusa u bolnici. Ipak je manja verovatnoća da tamo pokupi virus od nekog. Ovako, svaki dan izlazi iz stana na svež vazduh, da prošeta psa, pa se viđa sa familijom, često i fanovi znaju da je čekaju ispred zgrade, i veća je verovatnoća da dobije koronu – počinje priču izvor za Svet i dodaje:

Međutim, ona neće ni da čuje za to. Čak se i Marko složio sa tom idejom da je dobra. Razne priče, informacije sada su se pojavile. Te se neka trudnica tek tako razbolela, pa komplikacije, pa neka druga, sve neke crne vesti, a oni žele da izbegnu i najmanju mogućnost da im se bilo šta loše desi – priča nam izvor blizak ovom paru i napominje da je Luna insistirala da Vaskrs i Prvomajske praznike provedu u Brusu u prirodi.

Pošto je lepo vreme Luna je želela da odu negde u prirodu, a Markova majka živi u Brusu, imaju kuću sa dvorištem, priroda na sve strane, vazduh je svakako čistiji nego u Beogradu, pa joj je to putovanje prijalo, iako su se svi po malo pribojavali ako će podneti put. Markova majka Nedeljka potrudila se da ugodi snajki tako da joj ništa nije falilo I sve je bilo, što se kaže, po taman. Njih dve imaju lep odnos, super se slažu. Iako su i Gagi i Anabela želeli da budu sa njima za Vaskrs, nisu se ljutili niti pravili problem što je Luna želela malo da se skloni iz Beograda, ipak je viđaju u prestonici svakodnevno – zaključuje izvor Sveta.

A mi smo Lunu uslikali dok je užurbano radila pripreme, počevši od nabavke u apoteci, prodavnici, pa do sređivanja noktiju u salonu lepote, gde je i Marko bio sa njom.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ