svet

13 Marta, 2020 14:00

„J*bali te pesma i koncert!“ Kolege napljuvale Mariju Šerifović – U panici zbog KORONA VIRUSA!

Vlada Srbije je dala preporuku da se svi javni skupove odlože zbog korona virusa koji se širi po svetu i po našoj zemlji. Marija Šerifović je održala koncert u Sava centru i ta odluka je naišla na osudu njenih kolega. Zamerali su pevačici da nije ozbiljno shvatila situaciju.

Za Srpski telegraf govorili su Nada Topčagić, Bora Drljača i Katarina Živković:

Nada Topčagić: Je*ale je pesme i koncert

Pevačica Nada Topčagić je u strahu zbog virusa KOVID-19 i redovno prati na televiziji najnovije informacije. Ona je osudila Mariju Šerifović i njene obožavaoce što su se okupili u ovakvoj situaciji uprkos upozorenjima da to ne čine.

NOVI SVET OTKRIVA! “TRUDNA SAM SA MARKOM, ULAZIM U ZADRUGU DA LUNI OTVORIM OČI!” VESNA ZMIJANAC PROGOVORILA: “NIKO NE ZNA ISTINU O JK!” LEKARI NE ZNAJU ŠTA JE MILICI, PETAR OČAJAN! BIKOVIĆ IZDAO VUKA KOSTIĆA! MRKA U OPASNOSTI, ANA VAN SEBE! ALEKSANDRA SVE OPROSTILA BRENI!

“Ispao sam majmun zbog Ane!” David Dragojević besan zbog odnosa Koraćeve i Karića!

Ana Sević odgovorila na Lazićeve prozivke da ga je prevarila! Pa progovorila o pomirenju sa bivšim dečkom!

– Ceo svet je u haosu šta nas je to snašlo. Preti nam istrebljenje, a oni pevaju. Kome je sad do pesme. Je*ala ih pesma i koncert. Ne podržavam Mariju u ovoj situaciji jer je morala biti odgovornija, svaka joj čast na glasu kojim se dokazala pred Evropom, ali očekujem da se dozove pameti i bude savesnija, te da otkaže buduće nastupe – rekla je Nada.

Bora Drljača: Marija, zdravlje je preče od novca

Narodni pevač Bora Drljača kaže da kad je neko narodni pevač, mora i da radi u njegovom interesu, a pozvao se na savete lekara da u narednom periodu Srbi moraju izbegavati okupljanja bez preke potrebe.

– Političare ne slušam, ali doktore moramo da slušamo svi, pa i Marija Šerifović. Ona peva kao slavuj narodu, ali tom istom narodu su lekari zbog haosa koji je zahvatio svet naložili da se smiri, a ne da lumpuje uz pevače i veseli se. Nije uvek čoveku do pesme, sada kad me zovu prijatelji iz celog sveta i obaveštavaju i iz dalekog Sidneja i iz Nemačke da su ljudi pobegli u kuće nakon što su dobavili zalihe hrane, usled koji su ispraznili prodavnice – ispričao je Bora i javno poslao poruku Mariji.

– Ima vremena i dana i za koncerte, ali zdravlje je, Marija, preče od svakog novca – zaključuje iskusni pevač.

Katarina Živković: Neka radi ko šta hoće

Pevačica Katarina Živković kaže da su i njeni koncerti otkazani:

– Kako sam pročitala, predsednik je rekao da su svi sukobi odloženi. Valjda nama ljudima sve što ne vidimo golim okom, ne postoji. Neka radi ko šta hoće, svako po svom nahođenju.

Oni su otkazali koncerte:

Vesna Zmijanac

– Iako je koncert u Sava centru koji je bio zakazan za 18. mart smatrala na neki način krunom dosadašnje karijere, Vesna je odlučila da druženje sa obožavaocima ipak otkaže.

Zdravko Čolić

– Zbog proglašene pandemije korona virusa, koncert u Berlinu se odlaže! Uskoro više datuma, načinu povraćaja novca. Žao nam je zbog eventualnih neprijatnosti koje je odlaganje prouzrokovalo – napisao je Čolic na svom profilu.

Saša Kovačević

– Još nekoliko dana pre zvaničnog uvođenja mera za prevenciju od korona virusa koncert Saše Kovačevića u Tuzli koji je trebalo da održi na Dan žena odložen je, a termin održavanja će naknadno biti objavljen.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Boban Rajović

– Voleo bih da ovo shvatite ozbiljno kao što sam ja. Naredne tri nedelje neću raditi jer zaradu i finansije sada treba staviti u neki sasvim deseti plan, dok se situacija ne sredi – poručio je, između ostalog, Rajović.

Aco Pejović

Iako zvanično nije izdao nikakvo saopštenje, Aco Pejović je prošlog vikenda zbog korone propustio da nastupi u Banjaluci, a takođe je otkazao i sve buduće nastupe na neodređeni rok.

Radiša Trajković i Olja Bajrami

– Dragi prijatelji, koncert u Oslu je nažalost otkazan. Kada bude malo bolja situacija i ponovo odobreni javni nastupi, organizatori će objaviti novi datum – stoji u saopštenju koji su izdali Olja i Ðani.

Cobi

Menadžment Slobodana Veljkovića Cobija, koji puni diskoteke po dijaspori i regionu, objavio je da do daljeg on neće nastupati zbog koronavirusa.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen