Scandal

23 Aprila, 2021 19:00

Marina Tucaković JEDVA OPROSTILA Dari! Zbog DUGA od 10.000 EVRA nisu pričale GODINAMA!

Marina Tucaković jedva je oprostila Dari Bubamari dug od 10.000 eura koji joj godinama nije isplatila, sve do nedavno kada se Marina razbolela pa je Dara pozvala da joj ponudi pomoć.

Nije htela da je nosi na duši!

Ne znam iz kog razloga joj Dara nije tada platila tih 10.000 eura, valjda nešto nije bila zadovoljna kako je prošla ta pesma, ali je pre toga sve hitove koje joj radila Marina uredno plaćala i na sve to joj donosila poklone razne sa svih kraja sveta. E onda godinama nisu pričale zbog tog duga, Marina je svima pričala “kako je nije sramota tolike stanove i automobile je zaradila od mojih tekstova “ ! Da bi je na kraju Dara kada se Marina razbolela pozvala , ponudila pomoć i zamolila je da joj pomogne – otkriva izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Marina se prvo premišljala ali onda je rešila da joj sve oprosti, Dara je isplatila šta je imala , i čak platila i plus ekstra za baladu kojoj je Marina napisala a koja tek treba da se pojavi, a za koju kažu da je toliko tužna da obe plaču kada god je čuju– završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ