Zdravlje Mateje Matijevića
Star

November 6, 2021 15:00

By

Mateja ima PLAN! Preveslaće i Taru i Marijanu! Evo šta je smislio!

Mateja Matijević i Marijana Zonjić na korak su do ljubavne romanse, a to mnogo nervira Taru Simov. Kako se šuška, Mateja sve to radi kako bi nervirao Taru, ali i da bi je udaljio jer nema nameru da se s njom upušta ni u kakve odnose.

Mateja ima PLAN!

Mateja se mnogo plašio šta će i kako će da bude u Zadruzi ako se on i Tara sretnu. Vidi se po njemu da je malo uzdržan i da mu nije svejedno jer zna da sa Tarom nikada nije načisto. Generalno ga devojke za vezu u rijalitiju više ne zanimaju, jer je i roditeljima obećao da ih više neće brukati. Zato sve ovo što radi, radi iz inata Tari, a sa Marijanom ne planira ništa više i ništa intimnije. Možda je glupo da ovo kažem, ali zavlačiće svaku devojku tamo, samo da se skloni od Tare – objašnjava za STAR Matejin dobar drug koji je upućen u dešavanja i nastavlja:

Marijana_Zonjic

Marijana se ozbiljno zagrejala za njega, ali nema ništa od njih dvoje. Mateja igra igru i udaljava Taru od sebe. Malo se i on umorio jer ga jure sa svih strana, pored Marijane i Tare i Sanja Grujić je bacila oko na njega. Sve mu to prija, ali devojke su počele i da se prepucavaju, pa malo je falilo da se Marijana i Tara pobiju. Već vidim da mu smeta sve to!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR