Scandal

27 Jula, 2020 10:02

MATORA PROGOVORILA O TUČI SA SANJINIM BIVŠIM! Spucali su ga KOMPLEKSI i desilo se šta se desilo!

Bivši dečko Sanje Stanković fizički je napao Jovanu Tomić Matoru ispred jednog prestoničkog restorana, gde je došlo i do tuče. Matora se po prvi put oglasila nakon ovog incidenta i otkrila šta se zapravo desilo.

MATORA: „SAČEKAO JE KAD SAM ULAZILA U TAKSI, UDARIO ME JE!”

„Dobro sam, živa sam, zdrava sam, ništa mi ne fali, hvala Bogu nije mi prvi put (smeh). Ne bih puno da pričam o celoj situaciji, i dalje ne želim da pričam o tome, bila sam uzrujana. Bilo je šta je bilo, čula sam šta je Sanja rekla, ja sam rekla i njoj i Šopićki da ne daju izjave, ja nisam u tom fazonu. Tad sam ga prvi put videla, to je Sanjin bivši dečko koji se pominjao u rijalitiju, bilo je jako neprijatno, to je restoran u kom ja ručam svaki dan, ja sam izašla ispred, desilo se šta se desilo, pa sam se vratila unutra i nastavilo se, ali dobro, završilo se kako se završilo. Nismo zvali policiju. Nekome se nije svidelo, spucali ga kompleksi i desilo se šta se desilo, kad sam krenula da izlazim, sačekao je kad sam ulazila u taksi, udario me je. Što se mene tiče, ta priča je gotova. Neću o tome da pričam, nije to za priču. Bitno je da smo posle toga seli, bila je rasprava, na kraju sam ja otišla iz restorana, Šopićka je bila najrealnija po tom pitanju. Sanju su svi osudili, ona se stvarno zabrinula, odmah je došla, ja sam bila uzrujana, to bih uradila i ja, vidim da je ljudi osuđuju što je išla da peva, ja sam to znala. Zna gde mi je novi stan, bila je, kupovale smo zajedno“, ispričala je Matora u emisiji „Premijera Vikend Specijal“

Podsećanja radi, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora bile su prvi gej rijaliti par koji je pred milionskim auditorijumom priznao emocije. Nakon burne veze, Sanja i Jovana su raskinule preko telefonskog poziva, a Matora je za raskid okrivila Lunu Đogani.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević