Mina Vrbaški
Star

19 Decembra, 2021 19:00

Mina Vrbaški: „Pevači treba da se plaše moje knjige, sve ću otkriti šta sam doživela!”

Mina Vrbaški postala je nedavno voditeljka, a kako otkriva za Star, uveliko piše i svoju autobiografiju. Rešila je da otkrije sve strašne detalje o svom životu, a najveći fokus u knjizi imaće njena turbulentna veza sa Mensurom.

Voditeljke se bune što si im postala koleginica.

Mogu da negoduju koliko žele, ja mogu da budem sve što poželim, meni konkretno niko se nije obratio da mi kaže nešto ružno, a te koje pričaju iza leđa, mogu da mi pljunu pod prozor. Dušica Jakovljević mi je pružila podršku, čestitala, ostale ne, nisam ni očekivala.

Hoćeš li ulaziti u rijaliti?

Hipotetički da, ali još uvek ništa precizno ne znam, jer sam fokusirana na pisanje knjige. Ako uđem, mnogima neće biti dobro, pošto sam tema mnogih i ne vade me iz usta. Ja se neću obračunavati prva, ali mislim da će mnogi želeti sa mnom da se pozabave.

Pevači treba da se plaše moje knjige, sve ću otkriti šta sam doživela!”

O čemu ćeš sve pisati u knjizi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

U pitanju je autobiografija i imaće tri dela, biće sadržaja iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Skoro sam krenula sa pisanjem i ide mi baš lepo. Jesam mlada, ali mi se svašta izdešavalo. Mnogi su hteli da ukaljaju moje ime i uspeli su na neki način, ali istina će morati da izađe na videlo. Sve ću da napišem i o svakom. Moja mama je predgovornik, o tom početku mom, odrastanju, ona je pisala o meni, a onda sledi moje detinjstvo i šta se posle dešavalo.

Koliko ti je psiholog pomogao da prevaziđeš sve lomove?

Mnogo, ja nisam krila da sam išla na seanse i onda mi je psiholog rekao da nema potrebe više da idem jer sam uvidela svoje greške i počela sam da se menjam. Drugačije sada razmišljam, stabilnija sam u glavi, ne potcenjujem više sebe, posle svega ja sam sebi najbolja, najpametnija, jer sam imala problem i sa samopouzdanjem.

Jel ima razloga da se pevači i druge javne ličnosti plaše tvoje knjige?

Biće mnoga imena, ali naravno da će svima u knjizi biti dodeljena neka druga imena, mada će se mnogi pronaći. Znaš kako, oni već sada znaju da li imaju razloga da se plaše ili ne, ja ću isključivo pisati šta mi se dešavalo u životu i šta su mi pojedini priređivali. Biće baš zanimljivo!

Hoće li se Car i Mensur naći u knjizi?

Hoće, pisaću i o njima. Negde ću se možda najviše i raspisati vezano za Mensura, jer kako god da smo prošli, i šta je sve bilo, to jeste bila najveća ljubav. Mnogo ima detalja o kojima nikad nisam govorila, a koji će se naći u knjizi.

Hoćeš li izneti detalje vaše tuče u Crnoj Gori?

Nije on mene tukao, bilo je tu guranja i malo žustrije onako, a mama je tada bila na vezi i zvali smo policiju. Onda kada je došao inspektor, ja sam sve to povukla, nisam želela da ga gonim. Ima dosta detalja tu, svašta se nama dešavalo i svašta smo prošli.

Milica je s Mensurom iz interesa, a on je pojeo go*no i sad mora da je trpi!”

Kako komentarišeš njegovu vezu sa Milicom?

Ja Milicu baš bolim. Ona je očigledno još u pubertetu. Nestabilna je psihički, sve ovo je bio jedan veliki zalogaj za nju, misli da je popila svu pamet ovog sveta i za Mensura se uhvatila samo iz razloga da bi ostala što duže u rijalitiju. Ona je znala da se Mensur dobro kotirao i nije slučajno sa njim završila.

Jel Mensur zaljubljen u nju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

On ima neku emociju prema njoj ili se pak sjebao i sada jede govna do kraja. On je mene voleo baš, ovo njihovo ne može da se uporedi sa nama. Naša ljubav je bila ogromna, ali opsesija i ljubomora je bila mnogo gora. Kod nas je sve bilo iskreno, a kod Milice i njega mi ništa nije iskreno. Ona je dosta neiskrena, a on sada ćuti jer ne želi skandale.

Rekla si da si tužila neke zadrugare, koje?

Maju Marinković sam tužila, već je poznato da me je blatila i iznosila bljuvotine o meni, tako da će na sudu propevati o svemu. Tužila sam i Đoleta onog frizera, jer ne znam odakle mu one izmišljotine o meni, i tužila sam Cara. On me je spominjao na ružan način, izneo neke klevete, pa će i on morati na sud da sve to ponovi i dokaže.

Šta kažeš na vezu Cara i Maje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

?

Našla krpa zakrpu. Oni su katastrofa u svakom smislu, pokazuju svojim postupcima ko su. Filipu se vraća karma sa Majom. Maja doživljava ono što je zaslužila i što mi je u neku ruku i drago. Car puca i tek će se pokazati koliko je on bio nasilan prema bivšoj devojci o čemu se pričalo. Ukazuje se po njegovom ponašanju da su te priče tačne. Prema meni nije bio nasilan, nije smeo, plašio me se.

Svi znaju da je Dalila sa majkom išla kod hodže, Dejan treba da slavi što se spasao tog zla”

A Dalila, jel ona sada žrtva?

Izjavila je da joj je najveća ljubav bio Car, znači sve ono sa Dejanom je bilo pranje od onoga što je pre radila. Istina uvek izađe i svako bude okarakterisan onako kako zaslužuje. Ona je dobila pravi epitet ljubavnice, bludnice, i baš joj pristaje Dalila Mujić ljubavnica. Ona bi da sedi na dve stolice. Ako uđem, Dalila bi prva trebalo da sagne glavu i da je bude sramota da mi bilo šta kaže, jer je ona ta koja je obrukala roditelje i porodicu.

Da li misliš da će se Dejan pomiriti sa njom?

Dejan posle svih ovih stvari je mnogo labilan, ni sam ne zna šta želi. Verujem da bi možda i posustao, Dalila bi iskoristila to da sebe opere. Meni je mnogo žao Dejana, mislim da neko treba ozbiljno da popriča sa njim i da mu skrene pažnju. Sve ovo je za njega jedna velika životna škola i mora da shvati da žene ne mogu da ti budu preče od porodice. On se odricao porodice zbog nekog ko ga je prodao nakon pet godina za jednu vreću buva.

Jesi li u kontaktu sa Davidom, šta ti on kaže?

Čujemo se povremeno, ali ne pričamo o tome jer je to za njega teška i bolna tema. Oni jesu negde srećni zbog svega, i ja da sam na njihovom mestu, ja bih napravila slavlje i pozvala sve ljude koji se raduju tom razvodu. Pa ta žena je Dejanu očigledno napravila neku magiju, nisu to čista posla. Pričalo se o tome da ona posećuje hodže, da ide sa majkom tamo, pljunite me ako to nije tačno.

U kontaktu si sa Ša, jel još pati za Tarom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

Nije mi je nikad pomenuo, stvarno, uopšte o njoj nismo pričali. Ona je prošlo vreme u njegovom životu. On se oporavio od svega i sada je stvarno super.

Da li je Janjuš uspeo da preboli Maju?

Janjuš mi je bio super kada je ušao, ali ima klipova gde on krišom gleda Maju, mislim da u glavi nije načisto sa svim tim, nije ravnodušan prema njoj nimalo. Smatram da na silu pokušava da ulazi u neke priče, ali nije to to. Ne verujem da bi on Maji prešao preko ovog sa Carem, zato i ima te unutrašnje borbe.

Miljana mora da se leči, ona ne voli Zolu, to je sve njena bolest”

Šta kažeš na to što je Miljana izbačena iz Zadruge?

Ona je psihički loše, baš je nestabilna i njoj mora da se pomogne, nasilje mora da se kažnjava, pa ne može ona da bude u rijalitiju i da lomi glave. Mora da ide na lečenje. Nije to ljubav prema Zoli, to je bolest, ta neka sujeta i kompleksi. Ja se jesam iznenadila Zolinom vezom sa Nevenom, ali mi je drago. Mada ne mogu da kažem da mi se ona sviđa, nekako je vrljava, švrlja tamo, ne verujem da će to opstati, ali bar se Miljane otkačio.

Mina Vrbaški

Rajko Ristić

Pročitajte: Mina Vrbaški kakvu do sada niste videli!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Sanja Arsić

FOTO: Rajko Ristić