Muž Dragane Mirković
Svet

1 септембра, 2023 09:15

By

Pevačica je ovu tajnu čuvala godinama: Otkriveno kako se obogatio muž Dragane Mirković

Muž Dragane Mirković je veoma mlad stekao bogatstvo

Toni Bijelić je rođen 1973. godine u Beču. Tonijeva porodica ima jugoslovensko poreklo, tako da se za njega često kaže da je Jugosloven koji je rođen u Beču. Važi za jednog veoma ozbiljnog čoveka koji je svestan svojih životnih ciljeva i koji je od malena usmeren na rad, trud i zalaganje.

Pročitajte: Našao mi se pri ruci kad je bilo najteže – Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem (foto)

Foto: Instagram

Toni nije do svog uspeha i svoje slave stigao preko noći. Iza svega toga se kriju se godine i godine truda i marljivog rada. Toni je svoje obrazovanje stekao u Austrijii a od malena je učio da čovek mora biti uporan, disciplinovan i ozbiljan kako bi ostvario uspeh. Život u Austriji omogućio mu je bolji pogled na svet biznisa. Privreda Austrije je izuzetno razvijena i njeni principi rada su veoma moderni i relevantni. Toni je vrlo mlad počeo da bude samostalan i da upravlja svojim biznisom. Njegovi roditelji su mu pružali punu podršku i verovali su u njegovu želju i ambicioznost.

On je sve do svoje 26. godine bio nepoznat široj javnosti, iako je već imao svoju firmu i uspešan biznis iza sebe. Toni je 1999. godine stupio u brak sa poznatom pevačicom narodne muzike Draganom Mirković, koja je u to vreme bila u usponu svoje karijere. Dragana Mirković je od svog supruga starija samo pet godina i ta razlika u godinama nikada nije smetala njihovom braku, kao i njihovom međusobnom odnosu. Kao mladić je veoma voleo automobile. Oni su bili njegov život i njegova strast. Tako da je Toniju bilo veoma lako da uđe u svet automobilske industrije.

Pročitajte: Dragana Mirković ovo želi da zaboravi – Bio je slavan i moćan, a uradio je gnusnu stvar

Foto: Instagram

Muž Dragane Mirković – Kada se spoji posao i zadovoljstvo 

Da je Toni čovek koji uživa u automobilima svedoči podatak da se ispred njegove kuće nalaze automobili poznatih marki, kao što Ferari i Mercedes. Toni je uspeo da spoji posao i zadovoljstvo i da na taj način zaradi puno novca. Trenutno važi za velikog giganta u auto industriji i njegovo ime je u tom svetu veoma cenjeno i poštovano.

Pročitajte: Sve je nestalo preko noći – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom

Foto: Instagram

Prava senzacija za sve ljubitelje automobila bila je vest da je jedan Maybach coupe kupio Žan Klod Van Dam, poznati filmski glumac. Inače, Van Dam je dobar prijatelj Tonijeve supruge, Dragane Mirković. Glumac je ovaj luksuzni auto platio gotovo dvesta hiljade evra. Veliki uspeh u auto industriji Toniju je obezbedio puno novca, ali i dobar položaj u društvu. On je svoj ekonomski status iskoristio da se posveti nekretninama i da na taj način dodatno zaradi. Muž Dragane Mirković je pored automobila, lider i u nekretninama i svaka od njih bila je veoma skupa. Ali, to nije zaustavilo Tonija da nastavi dalje da „osvaja Beč.“

Pročitajte: Dragana Mirković uživa u bogatstvu, dok njena sestra živi skromno i radi za platu

Foto: Instagram

Muž Dragane Mirković – Porodici obezbedio samo najbolje

On je nedavno kupio dvorac u Beču, koji je sagrađen još u 12. veku. Dvorac nosi naziv „Ebenfurt“ i enormno je prostran. Takođe, ovaj dvorac poseduje i veliki plac, koji se procenjuje na 1,5 hektara. Toni je ovaj dvorac kupio zbog samog istorijskog značaja, ali i zbog restauracije. U restauraciju ovog dvorca uloženo je brdo para, ali to je bila Tonijeva želja. Bijelić je i pored silnog bogatstva ostao dosledan svojoj porodici i svom domu. Nikada nije isticao svoje bogatstvo i time ponižavao ostale ljude oko sebe. Mnogi njegovi prijatelji i poznanici ga smatraju „skromnim milionerom“. Život Tonija Bijelića nije toliko povezan sa sredstvima javnog informisanja i može se reći da on živi jedan vrlo miran život.

Pročitajte: Desilo se ono čega se Dragana Mirković najviše plašila – Pevačicinog sina ljubav odvela iz porodičnog doma

Suprug Dragane Mirković

Foto: Instagram

 

Muž Dragane Mirković – Romantična prosidba za pamćenje

Toni je u javnosti predstavljen kao divan, nežan i odan suprug Njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno. Toni zapravo nije znao ko je ona, pošto je ceo život proveo u Austriji i nije bio upućen u muzički svet Srbije. Oni su se u Beču upoznali uz veliku pomoć njegovog menadžera. Bijelić je od prvog susreta bio zaljubljen u Draganu. Oni su se godinu dana zabavljali i održavali svoju vezu, iako su bili udaljeni jedno od drugog. Odlučili su da se venčaju tokom 1999. godine i to u Beču. Zbog sankcija i restriktivnih mera, Draganina najbliža rodbina nije mogla da dođe u Beč. Pevačica je bila veoma tužna zato što na svadbu nisu mogli da dođu ni njeni roditelji.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna – Toni Bijelić zamenio Draganu mnogo mlađom, ni on više ne liči na sebe (foto)

draganina ćerka

Foto: Instagram

Toni je bio izuzetno kreativan i romantičan, kada je u pitanju način na koji je zaprosio svoju voljenu suprugu.

Naime, Toni je zaprosio Draganu dok su čekali na semaforu. Njihov brak je uspeo da iznedri dvoje dece i to ćerku Manuelu i sina Marka. Toni je pre tri godine bio bolestan i imao upalu pluća. Dragana se tada nije odvajala od svog supruga i ona tvrdi da je to bio najgori period u njihovom braku. Njihova ljubav je beskrajna, kao i njihova međusobna podrška. Toni se i nakon dve decenije braka ponaša kao dečak koji je do ušiju zaljubljen. O tome svedoči poklon koji je Toni predao svojoj supruzi za 50. rođendan. U pitanju je bio automobil marke Mercedes, vrednosti oko pola miliona evra.

Zanimljivo je i da Draganinog muža svi znaju kao Tonija tim imenom ga oslovljavaju a njegovo pravo ime je ustvari Antonije Bijelić, preneo je Espreso.rs bogatu i živopisnu Biografiju ovog milionera.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: ESPRESO

FOTO: INSTAGRAM