Svet

28 Novembra, 2022 14:54

Veliki horoskop za 2023. godinu: Ovnu se smeši uspeh, Blizancima prošlost kuca na vrata

Na kioscima je godišnji horoskop za 2023. godinu, nabavite ga i saznajte šta čeka Srbiju, a šta svet u mesecima pred nama

Pročitajte kakva će vam biti sudbina prema kineskom i indijanskom horoskopu, a tu je, naravno, i najdetaljnija astro-prognoza za svaki horoskopski znak i to za posao, ljubav, zdravlje i porodične odnose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

U nastavku ukratko pročitajte šta vas čeka, a ako želite mnogo opširniju prognozu za godinu pred nama, požurite do najbližeg kioska i nabavite HOROSKOP.

OVAN
Spremite se za uspeh! Svi projekti koje započnete doneće vam prosperitet, a postoji šansa da ove godine pređete na drugo, bolje plaćeno radno mesto.

BIK
Ne gurajte partnera u drugi plan! Važno je da ne dozvolite da vaš profesionalni život utiče na bodnos sa njim.

BLIZANCI
Prošlost će pokucati na vrata! Postoji mogućnost da se bivši partner ponovo pojavi u vašem životu i zatraži novu šansu. Dobro razmislite hoćete li mu je pružiti jer to možda nije dobra ideja.

RAK
Bićete sami sebi na prvom mestu. Rakovi svoje partnere postavljaju na tron i zadovoljavaju se sporednom ulogom u sopstvenom životu, ali to će se promeniti ove godine.

LAV
Neće biti brze zarade! Uopšte nemojte razmišljati u tom pravcu i obavezno se okanite poslova koji vam ni u prošlosti nisu doneli profit, jer ni sada nećete imati više sreće s njima

DEVICA
Karijera će vam biti u prvom planu. To važi za prvu polovinu godine, budući da tada neće biti idealno vreme za traženje ljubavi, što ne znači da zauzete Device neće uživati sa partnerom.

VAGA
Zbogom toksičnim odnosima! Ranije možda niste imali hrabrosti da stavite tačku na takve veze, ali to će se ove godine promeniti – izbacićete iz života ljude koji vam crpe energiju.

ŠKORPIJA
Letećete na krilima ambicije! Mars će od kraja maja do polovine jula pojačati vašu želju za uspehom – iskoristite taj dar univerzuma jer će vam kasnije biti teže da se pokrenete.

STRELAC
Mogući su sukobi sa šefovima. Do razmirica može doći zbog vaše potrebe da kršite pravila koja, s vaše tačke gledišta, sputavaju vašu kreativnost i slobodu izražavanja.

JARAC
Nemojte gušiti svog partnera. Ne pokušavajte da ga promenite – svi smo različiti i nemamo iste potrebe, a tajna zdrave veze je upravo u prihvatanju i poštovanju različitosti.

VODOLIJA
Poželećete da pokrenete svoj biznis. Ako se odlučite na taj korak, Mars će vam zdušno pružiti podršku, tako da ne bi bilo loše da se ove godine otisnete u preduzetničke vode.

RIBE
Vreme je da zablistate punim sjajem. Ove godine ćete dobiti priliku da dokažete svima koliko vredite. Na poslu vas očekuje unapređenje, što će naročito obradovati vaš novčanik.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Horoskop

FOTO: Guliver Getty Images