Nedeljni horoskop do 18. decembra
Svet

December 11, 2023 13:00

By

Nedeljni horoskop do 18. decembra: Jedan znak će otkriti dugo čuvanu tajnu, Blizanci obratite pažnju na partnera

Nedeljni horoskop do 18. decembra 2023.godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 18. decembra koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Razmišljate, ideje su tu, ponedeljak i utorak posebno naglašeni kao dani za akciju. Sreda donosi iznenađenje. Jedna muška osoba vam može ponuditi dobar poslovni dil. Previše mašte, iluzije unosite u vezu. Morate postaviti realne temelje. Četvrtak dan za komunikaciju. Petak dobar dan za poznanastvo na poslu, radnom mestu. Vikend pogodan za pomirenje i otvoreno pokazivanje ljubavi. Ako uzimate terapiju medikamentima postoji opasnost od kontraidikacije na taj lek.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 18. decembra pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Očekujete od prijatelja da vam da podršku ili finansijsku inekciju. Uzaludno to činite, trošite vreme i nerve. Od sredine nedelje očekujte promenu, jedna osoba iz znaka Raka daće vam podršku i vaš projekat može da zaživi. Slobodni Bikovi imaju zanimljiv susret sa mlađom osobom, pokažite sve svoje talente, dok oni koji su u braku ili vezi imaju problem poverenja, ljubomora vas uvek guši i blokira. Od petka bolja komunikacija. Psihološka napetost .

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Dosta dinamična nedelja. Bilo bi dobro imati mlađe poslovne partnere. Devica, Ovan, Ribe ili još poneki Blizanac doneće promenu u poslu i više šansi za bolju zaradu. Preterano dajete sebe poslovnoj energiji. Morate da naučite da balansirate, da nađete pravu meru, u suprotnom vam anksioznost stvara problem. Partner je nestrpljiv, ne želi da bude deo vaše emotivne senke. Bolje stanje na emotivnom polju od srede. Nazeb, osetljivi ste na promen vremena.

RAK

Horoskopski znak Rak

Odličan početak za saradnja sa strancima, posebno zemlje pored mora, okeana. Ukoliko imate finansijskih dugovanja muški Bik i ženski Rak će pomoći. Oprez u saobraćaju od srede. Petak i subota rešavanje pitanja karijere. Oni koji su u braku brinu o novcu i daljim ulaganjima. Subota i nedelja odlični za novac, harmoniju u domu, porodici. Slobodni imaju problem da se dogovore sa sobom kome će pokloniti pažnju. Veovatno nekom Ovnu. Preterani umor.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Imate unutrašnju snagu koju ponekad niste ni svesni. Neko vas iritira, saradnik, neko nadređen. Ne treba stupati u verbalni kontak jer ćete izgubiti poverenje. Pustite da se situacija sama od sebe razvija. Ovaj kratki talas nesporazuma vas napušta već od utorka. Novac od srede ili četvrtak. Partner vam unosu priličnu dozu nervoze. Previše je zahtevan. Imate osećaj kao da ste na ispitivačkoj klupi. To nije dobro za energiju Lava. Morate što pre da presečete takav način ophođenja. Kraj nedelje dobar za emotivno zbližavanje. Čuvajte se povreda.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Trenutno osećate neiskrenost saradnika koji vas okružuju. Početak nedelje važan je da ne potpišete nešto što nije dobro za vaš budžet. Druga polovina dana utorak ili sreda dobri za novac. Očekujete od partnera više nežnosti i pažnje. Možda je bolje da date predlog za jednu romantičnu večeru sa svećama. Ako ste na bolovanju ne žurite na posao. Iskoristite da se malo i odmorite. Više vitamina.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Čini se da vam početak nedelje trenutno ne prija. Morate da prepoznate prave ljude oko vas. Ove nedelje Devica, Blizanac, Ribe mogu biti osobe koje vas blokiraju u ispunjenju poslovnih planova. Sredina, kraj nedelje, a za vikend veći novac, posebno za one koji putuju i rade van mesta stanovanja. Oni koji su u braku imaju dobru i strasnu nedelju punu ljubavi i sreće. Za slobodne iznenadni susret od srede. Ovan, Vodolija ili Rak su osobe koje vam žele sreću i vezu sa vama. Manje alkohola.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Ponedeljak i utorak mogu biti otežani. Posebno u komunikaciji i opštoj saradnji. Dok će vam sreda doneti preokret u samom planu i organizaciji posla. Jedan Ovan vam pomaže a Strelac je dobar za marketing. Oni koji su u braku imaju dobru nedelju za razmenu nežnosti i iskrene ljubavi. Ukoliko ste slobodni još jedna Škorpija sa podznakom Lava ili Raka ima snažan uticaj na vas. Obratite pažnju na kosu, kožu, nokte, koža glave.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Razmišljate da promenite nešto u svom privatnom poslovanju. Ovo je dobar period za proširenje posla a ne promenu delatnosti ili firme. Oni koji planiraju put ili saradnju sa strancima neka urade odmah na početku nedelje ili u petak. Ako ste u braku, vezi vaš partner često menja raspoloženje koje vodi u svađu ili prepirku. Vi ne podnosite takav emotivni status pa samim tim ljubavno – emotivni odnos ostaje zamrznut tokom nedelje. Verovatno ćete odlučiti da se uključite u neki fitness klub.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Cela nedelja je u iščekivanju i donošenju odluke. Verovatno ćete kao svaki Jarac da nađete jedan posao a započeti plan za privatan biznis sa dva, tri partnera ortaka. Sarađujte sa Rakom, Ovnom, Strelcem. Važan susret u četvrtak sa muškom osobom koja može pomoći. Oni koji su u braku, vezi dobra komunikacija, iako partner očekuje više pokažite se kao galantan tip osobe. Slobodni imaju tajni susret sa Blizancima, Rakom ili Vodolijom. Od srede imunitet vam jača.

Nedeljni horoskop do 18. decembra za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Početak nedelje susret sa osobom koja nije puno iskrena. Nije potencijal koji je vama potrebaniako će biti uporna u saradnji. Pored sebe morate da imate dobre pravnike, advokate ukoliko želite da rešite pravni status kako treba. Sreda važna za rešavanja pravnih pitanja, dokumenata. Saradnja sa vatrenim znakovima u ovom trenutku dobra i poželjna. Okrenite se budućnosti – savet. Oni koji su braku imaju snažnu podršku partnera. Ukoliko je partner Ovan, Bik ili Ribe u znaku neka pripazi na svoje zdravlje. Zdravstveno pred kraj nedelje optimizam raste.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Previše obaveza u jednom danu. Nedelju započinjete energično, mada se teško navikavate na dinamiku. Bilo bi dobro da stabilizujete misli, kako biste uopšte mogli nešto da radite. Novac od petka. Vaš odnos sa jednim Bikom doživeće kulminaciju do kraja nedelje. To je osoba koja ne može mnogo da vam pruži emotivno već fizičku strast, erotiku. Oni u braku ili vezi biće napunjeni strahovima koji pojačavaju nesigurnost. Sreda ili petak dobri dani za stabilizaciju emocija i ljubav partnera. Osetljiva stopala, gležnjevi i prsti na šakama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Astrolog Darka Cvetković

FOTO: Pexels