Nova ljubav Cece Ražnatović
Svet

February 20, 2023 15:45

By

Ceca sve iznenadila vestima o novom dečku, kamere sve snimile: Promena iz korena zbog nove ljubavi FOTO

Nova ljubav Cece Ražnatović pričekaće još malo…

Zbog nove promene imidža svi su pomislili da je Ceca Ražnatović konačno pronašla novu ljubav. 

Najveća blakanska diva mnogo se podmladila a ono što je mnogima zapalo jeste i njena promena frizure koaj podseća na stil koje je njena ćerka Tasa nosila neko vreme.

Ipak, za ovaj holivudski look nije zaslužan muškarac već odličan tim koji stoji iza naše zvezde.

Pročitajte: Devedesete su se vratile – Ceca Ražnatović u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, a tek da joj vidite minđuše FOTO

Rajko Ristić

Podsećanja radi, u velikom iskrenom intervjuu u oktobru prošle godine za Blic, Ceca je otkrla svoje viđenje novih ljubav i kako u njima generalno funkcioniše. Osim toga simpačno je objasnila da joj muškarac u životu nije potreban i da je jedini čovek koji je osvojio njeno srce u celosti bio otac njene dece, Željko Ražnatović Arkan. 

– Ja nisam imala puno fatalnih ljubavi u svom životu. Fatalno znači kobno, to nije postojalo u mom životu. Jedini čovek u kog sam bila najluđe zaljubljena jeste moj suprug sa kojim sam i formirala porodicu. Nakon toga, jesu tu bile ljubavi ali ja sam bila starija i iskusnija. Zato sam sve to različito doživljavala. Nikada nikoga do sada nisam volela kao Željka, valjda će se to desiti jer ja verujem da se ljudima dešavaju više puta ljubavi u životu – rekla je Ceca setnim glasom gostujući kod Ljubomira Tozeva na Blic televiziji.

Pročitajte: Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem – Kamere sve snimile FOTO

Rajko Ristić

– Nemam dečka i nemam nameru da ga imam. Živela sloboda! Idem gde hoću i vraćam se kad hoću. Deca su mi odrasla i konačno živim život punim plućima. Najsrećnija sam kad nemam dečka jer tad nema ugnjetavanja moje slobode. Sama činjenica da nekome moraš da se javljaš konstantno me frustrira, ne hvala. Napokon živim kako ja želim. Želim samo da putujem i da uživam u životu – rekla je Ceca.

Izgleda da će nova ljubav Cece Ražnatović ipak još malo pričekati…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić