Saradnja Anđele Đuričić i Hajp televizije
Svet

July 5, 2023 11:45

By

Roditelji skaču od sreće: Anđela Đuričić ima novog dečka, ozbiljan je frajer, mnogo bogat i dosta stariji

Novi dečko Anđele Đuričić bogat je i poprilično stariji

Anđela Đuričić po izlasku iz Bele kuće uživala je u ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem i delovalo je kao da su konačno pronašli zajedničku sreću. Međutim, onda je kao bomba odjeknula vest da  je zauvek stavila tačku na odnos sa doskorašnjim dečkom, a atraktivna Crnogorka izgleda ne gubi vreme.

Pročitajte: Ni nasilje, ni Anđelini roditelji nisu razlog Zvezdanovog i Đuričićkinog raskida, zbog ovoga ga je ostavila

Novi dečko Anđele Đuričić

Printscreen

Izgleda da je pronašla ljubav kada se najmanje nadala. Kako navode, Anđela je u vezi sa sedam godina starijim dečkom iz Budve, koji važi za opasnog momka, a da stvar bude gora za Slavnića, ona se ponudila da svedoči na sudu u korist Ane Ćurčić.

Pročitajte: Slavnić prikupljao detalje o Anđeli dok joj je ljubav davao na kašičicu – Otkrio je sada nešto žalosno o njoj

Novi dečko Anđele Đuričić

ATA images

– Anđela dugo poznaje tog dečka, on je stariji od nje sedam godina i družio se sa njenim bratom. Momak je iz Budve, ima stanove koje izdaje, iz bogate je porodice, ali važi za opasnog u smislu da izgleda tako i ne da na sebe – govori izvor za Star i dodaje da je novi dečko Anđele Đuričić strpljivo čekao kako bi je osvojio:

Pročitajte: Anđela Đuričić pronašla način kako da zaradi novac – Roditelji očajni zbog njenog poteza

Novi dečko Anđele Đuričić

Ata images

Video sa Anđelom kad se vratila za Crnu Goru, otišli su na piće, počeli da ćaskaju o svemu, on joj je pružio podršku i rekao joj da ona nema čeka da se stidi, jer se zaljubila i u ljubavi svi greše. Anđeli je prijalo da bude pored njega, pa su posle nekoliko dana već započeli vezu. On je odmah odveo u Hrvatsku na dva dana, kako bi se malo sklonili od svega. Međutim, rekao joj je da ne treba da ide za Beograd još uvek i da pre jeseni ne vidi poentu da dolazi u Srbiju. Čak su pričali o tome da odu u Grčku kako bi se osamili. Njena porodica njega poznaje i mnogo su srećni, bitno im je da se otkačila od Zvezdana – otkriva izvor iz Đenovića.

AUTOR: SVET

IZVOR: Star

FOTO: Ata images