Obajava Ilde Šaulić
Svet

March 24, 2023 10:20

By

Ilda Šaulić obradovala najlepšim vestima, porodica presrećna: Četiri godine mi je trebalo da skupim hrabrost

Obajava Ilde Šaulić nikad nije bila emotivnija

Četiri godine nakon što nas je napustio Šaban Šaulić, sećanje na njega ne bledi. Od zaborava ga čuvaju milioni fanova širom sveta, pesme koje je za života ostavio, a ponajviše porodica koja na sve načine neguje zaostavštinu kralja narodne muzike.

Pročitajte: Tuga koja nikad proći neće – Ilda Šaulić imala spontani pobačaj 

Obajava Ilde Šaulić

Promo

Ilda Šaulić, koja nastavlja stopama slavnog oca, odlučila je da u njegovu čast organizuje specijalni projekat kojim će njegove legendarne, ali i neke manje poznate pesme dobiti svoje novo, drugačije izvođenje. Iako nije otkrila do detalja o čemu se radi, iz njene objave jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje. Objava Ilde Šaulić u isto vreme je obradovala, ali i rastužila njene pratioce.

Pročitajte: Sećanje na oca – Ovaj detalj na svadbi Mihajla Šaulića rasplakao goste FOTO

Obajava Ilde Šaulić

Rajko Ristić

Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla…

Pročitajte: Ilda Šaulić otkrila porodične tajne – Evo kako su deca i Goca zvali Šabana 

Obajava Ilde Šaulić

Ivan Vučićević

– Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna, sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu – napisala je Ilda u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, PROMO