Odnos Jelene i Novaka
Svet

December 6, 2022 10:15

By

Zašto si oženio ženu koju ne želiš, ti si je izabrao, ućuti: Odmor sa Novakom promenio mnoge stvari FOTO

Odnos Jelene i Novaka u braku veoma zanima javnost a pitanja o njihovoj ljubavi, deci i vaspitanju mališana mnogi često postavlja. Proslavljeni sportista drži se po strani i osim povremenih fotografija sa Jelenom i decom na “Instagramu” gotovo ništa javno o svojoj privatnosti ne komentariše. Jelena, s druge strane sve je otvoreniija u odnosu sa pratiocima te je u poslednje vreme možemo videti kako javno raspravlja o raznim pitanjima, pa i onim  bračnim.

Pročitajte: Novak Đoković se probudio iz narkoze, a ovo su prve reči koje je uputio majci

Ćerka Novaka Đokovića

Instagram

Supruga najboljeg srpskog tenisera pre par dana govorila je o granicama koje svaka žena, majka i supruga mora da postavi sa ukućanima, a odmah se pretpostavilo da ih lično praktikuje te da su neke od njih otvoreno upućene Novaku. Rečenica “Ako ćeš da vičeš, nećemo nastaviti razgovor” podigla je veliku prašinu, a mada se atmosfera u javnosti još oko toga nije stišala ona je učinila korak dalje.

Pročitajte: Brak Jelene i Novaka Đokovića na prvom ispitu – Pojavili se zajedno na Sajmu knjiga svi u šoku zbog jedne stvari FOTO

Na društvenim mrežama podelila je video muškarca koji govori o ružnoj navici muževa da ogovaraju svoje žene:

– Jao mene žena non-stop dr**a, ovo ono. To su najgori tipovi koji idu i ogovaraju svoje žene. Ti si je izabrao, ućuti. Ideš i pričaš kako si glup, zato što si izabrao ženu koju ne želiš – ispričao je duhovito mladić, što je Jelena u celosti prenela takođe uz smajliće.

ATA images

Uprkos tome što je u dnu objave napisala kako joj je to bilo vrlo duhovito i niti jednog jedinog trena nije istakla da je reč o njoj i Novaku ništa drugo javnosti nije preostalo do da pomisli da je nešto slično u pitanju. Uprkos mišljenju javnom mnjenja odnos Jelene i Novaka isti je kao i sa početka veze, samo što su brak a sa  njim i deca ipak preokrenula poglede na život, piše Story.

Pročitajte: Ne želi više da joj se podsmevaju – Jelena Đoković pokazala kako izgleda dama od stila FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Vasić (@petarvasic)

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images