DALILA
Svet

1 Marta, 2022 14:00

HUSO ŠALJE DALILU NA LEČENJE? „Ja to više ne mogu da gledam, proživljavam pravi pakao!“

Dalila Mujić svakodnevno u rijalitiju pominje oca, ne znajući da je se Huso javno odrekao i da zbog sramote ne može na ulicu da izađe. oprostiće joj sve ako po izlasku bude pristala da ide na lečenje, jer on stvarno smatra da je ona u ozbiljnom psihičkom problemu, drugog objašnjenja nema.

Pročitajte: Dalila za oca rekla da je kockar i pijanica, da je zlostavljao njenu majku… A, evo šta Huso kaže na sve to!

-Huso više ne može da je gleda ovakvu, nosiće baba na duši ako nastavi sa ovakvim ponašanjem. Ne može čovek da veruje koliko mu se ćerka ponizila i šta je sebi dopustila. Kakvo ponižavanje i maltretiranjetrpi od Filipa Cara, još ga pred svima i brani, ona je skroz poludela. Huso po njenom izlasku planira da je pošalje na lečenje. Sem što je načisto poludela navukla se i na alkohol. On je svojevremeno imao problem sa kockom i alkoholom, po Dalilinom rođenju je batalio poroke i zna koliko je to teško. Uplašen je za njeno zdravlje, ali i da ne naudi sebi kada bude uvidela koliko je ljudi mrzi i koliko je dno dotakla – kaže izvor blizak Husi.

Otac rijaliti učesnice oštro je prokomentarisao situaciju zbog koje se ovih dana trese Balkan, Huso je na ovaj način i poručio da jedva čeka trenutak kada će se odreći svoje ćerke.

-Dalila trenutno proživljava psihičko zlostavljanje od Cara koji je za mene dno, dna – rekao je Huso i otkrio da čeka trenutak da joj pošalje pismo, nakon čega će je se javno odreći.

-Čekam da me produkcija obavesti kada ću moći da joj pošaljem poruku, gde ću joj reći šta mislim o njenom boravku u rijalitiju. Mene je sramota od nje. Spreman sam da je se odreknem. Ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je sebi dopustila. Ja to više ne mogu da gledam jer proživljavam pravi pakao!

Pročitajte: Drugarica tvrdi: „Marijanu Zonjić čeka pakao! Viki će je zadaviti!”

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/