goran dragojevic
Star

11 Januara, 2022 21:30

Otac Dejana Dragojevića razočaran u sina! Sve nade polaže u Dalilu!

Goran Dragojević, otac zadrugara Dejana Dragojevića, potpuno je razočaran sinom.

Otac Dejana Dragojevića razočaran u sina! Sve nade polaže u Dalilu!

Otac je bio jedini iz porodice koji je podržao njegov brak sa Dalilom, ali više ne želi ni da čuje za bivšu snajku. Ipak, sve nade polaže u to da će Dalila ostaviti njegovog sina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

Uvek ću podržati svog sina, ali ne bih voleo da se pomire. S njom sigurno neću imati više nikada nikakvu komunikaciju. Šta je ona njemu sve uradila i izgovorila, ne razumem kako priča s njom. Svi smo se razočarali u njega, ponaša se kao da je slep, šta mu je sve ta žena uradila. Davidu je teško, bori se za Dejana. Bilja je za sve bila u pravu kada je pričala o Dalili. Mislim da je veliki manipulator kada je uspela tako sve da nas prevari. Biljana je ipak u startu rekla da Dalila Dekija ne voli, i žena je sve pogodila. Dalila mu je i sama rekla da ga mrzi, da je odvratan. On se pravi lud, na jedno uvo mu uđe, na drugo izađe. Još se sada smeje na sve, meni to nije normalno. Kako može da bude sa ženom koja je pred njim pravila dete sa drugim čovekom? Ne znam šta ta žena više treba da uradi da bi se on otkačio od nje?! Šta god da mu uradi, on pređe preko toga – rekao je za Kurir vidno razočarani Dragojević i dodao:

Ljudi su u pravu kada mu kažu da se ne ponaša kao muškarac, svi vide situaciju osim njega. Ko zna da li će se pomirit. Biće onako kako ona bude htela. Deki igra kako ona svira, o svemu ona odlučuje. Meni kao njegovom ocu ostaje samo da se nadam da će ona odustati od njega i da će dići ruke od tog braka jer on sigurno neće. Ne vidim korist, ali ni razlog zbog kog bi oni ostali zajedno, sem te kuće na njenom imanju njih dvoje nemaju ništa. Šta će mu njena kuća, on ima gde.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

Gorana više od Dejanovog pomirenja sa Dalilom plaši da njegov sin ne naudi sebi.

PROČITAJTE I… Nikola opisao kako su u domu Rokvića izgledali praznici posle Marinkove smrti!

 

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, PRINTSCREEN