Supružnici Verica i Veljko
Scandal

2 Novembra, 2021 10:29

Ovo je spavaća soba Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića! Ovaj detalja će vas šokirati!

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmačević bude mnogo intriga u javnosti, a i svoju sreću su potražili daleko od znatiželjnih očiju i gradske vreve. Svoj dom uredili su na Avali, gde pre svega imaju mir i privatnost.

Spavaća soba Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića!

Njihova spavaća je prilično neobična jer osim velikog bračnog ležaja, koji dominira prostorom, imaju i granituru za sedenje. Verovatno su prostor opremili za uživanje, ali i da imaju posebno mesto gde razgovarati.

spavaca soba verice rakocevic i veljka kuzmancevica

spavaca soba verice rakocevic i veljka kuzmancevica

Verica Rakočević je jednom prilikom otkrila koje bio zadužen za uređenje spaveće sobe, ali i ostatka kuće.

Naši ukusi se po tom pitanju mnogo razlikuju, tako da sam ja preuzela odgovornost i uredila naš dom prema svojim željama. Možda je to malo sebično, a možda smo se sreli kasno i s velikom razlikom u godinama da bih mogla nešto da menjam. Srećom, on ima razumevanja za takav moj stav – ispričala je jednom prilikom dizajnerka i nadovezuje se da su ona i suprug ipak podelili zaduženja oko kuće i u tom smislu ne mešaju se jedno drugom.

Uz to otvoreno je rekla da se ona ne bavi svim kućnim poslovima:

Kada je reč o održavanju kuće, to prepuštam gospođi Slavki i kućepaziteljki Meri koja mi čuva dom kao da je njen. Dešavalo se da mi sredi i okreči kuću dok sam ja na putu, na čemu sam joj istinski zahvalna. Poslove oko dvorišta preuzela sam ja i, evo, ove godine posadila sam više od dvesta raznih cvetova. Negujem ih, a oni mi vraćaju svojim čarobnim mirisom. S druge strane, moj suprug zadužen je za svoj motor i garažu gde ja ne zalazim i za čiju higijenu se ne brinem – kroz šalu priča ona i dodaje da joj je neizmerno drago što je uz divnu kuću dobila i dobar komšiluk, ipsričaka je ona za Story.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: PETAR ĐORĐEVIĆ/