Svet

September 17, 2023 10:00

By

Popularna bob frizura: Pravi jesenji hit među mnogim poznatim ličnostima FOTO

Bob frizura obeležiće ovu jesen

Kraća bob frizura ove jeseni je pun pogodak i mnoge svetske zvezde i poznate influenserke su baš ovu frizuru odabrale za jesen 2023.

Bib frizura

Ova frizura će svakoj devojci pružiti pravi chic izgled, a definiše je vrlo precizno šišanje, oštar rez kose i dužina iznad ramena.

Pored toga što je potpuni hit, odgovara svakom tipu kose. Fantastično stoji i onima koji imaju tanju kosu, a i devojkama sa kovrdžavom kosom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chloé Brown ♡ Short Hair (@chloenbrown)

Može biti kraći bob, ili malo duži – lob, a karakteristično za obe varijante frizure su oštre linije kose, ali i lepršav izgled kose.

Duži bob (lob) je posebno zanimljiv zbog lakoće održavanja, a ove jeseni će hiti biti čupaviji, razbarušen izgled odnosno shaggy stil. Stepenastiji, čupaniji lob daje posebnu notu ženstvenosti uz efektnu šminku.

Bob frizura

 

Pored izuzetno lakog stilizovanja ova vrsta frizure odgovara svim tipovima kose kao i običan bob iznad ramena. Zadnji deo kose je malo kraći od prednjeg dela čime se postiže ovaj moderan izgled.

Bob frizura

Kada je bob frizura u pitanju, mnoge poznate ličnosti, poput Nine Badrić su se odlučile za ovakvu frizuru jer je fleksibilna za stilizovanje, deluje prozračno, a ujedno izgleda dinamično i vrlo šik.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, Pexels