Dete Siniše i Arijane Mihajlović
Svet

15 новембра, 2022 15:45

Arijana je ostala sama: Slike sa Sinišom ostaće samo bolna uspomena FOTO

Porodične fotografije Ariane Rapaćoni sve tužnije

Ariana Rapaćoni, predivna Italijanka i supruga najžešćeg i najsupešnijeg golgetera već dugo pomaže suprugu da prebrodi najteži životni period.

Pročitajte: Teške i potresne scene iz postelje, Arijana se moli za supruga – Nove slike Siniše Mihajlovića rasplakale javnost (foto)

Osim što je stalno nasmejana, Ariana se čak nije ustručavala da objavljuje slike bolesnog Mihe i time da podršku svom suprugu koliko god se iznnutra raspadala. Na taj način je sve njegove fanove i verne pratioce italijaske lige obaveštavala o njegovom zdravlju i izgledu iz nedelju u nedelju, iz meseca u mesec, svaki put sa osmehom na licu.

Pročitajte: Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra – Od njenih reči se ledi krv u žilama

Ipak, znajući da se treneru Bolonje po drugi put bolest vratila, Arijana je sve ređe i ređe objavljivala fotografije sa Mihom ne želeći da ga eksponira u toku jakih i intenzivnih terapija.

Na fotografijama je bivala sve češće sama…

Ariana Rapaćoni obožava porodične fotografije –  Familijarni album u amanet

Listajući Arianin profil, njene porodične fotografije sada su bazirane na unučićima u kojima, sigurno smo uživa i sam golgeter.

Ipak, nostalgija proradi onog momenta kada na porodičnim slikama vidimo Mihu i Arijanu u najvećoj sreći, ne sluteći da će njihovu porodicu jednog dana zadesiti ovakva borba.

Pročitajte: Arijana Miihajlović ne želi da potone pored bolesnog muža – Fotografija izazvala oprečna mišljenja (foto)

Sve fotografije ostaće u amanet njihovoj deci kao najlepše porodično nasleđe koje su imali za života.

A, njihova ljubav u slikama koja je obišla sve svetske portale, društvene mreže i platforme osteće predivna uspomena svima i kada ovo sve jednog dana bude juče…

Pročitajte: Nije više mogla da ćuti Ariana Mihajlović priznala koliko se Siniša promenio nakon što je drugi put pobedio bolest

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram