Scandal

26 Februar, 2021 21:00

RAT SE ZAHUKTAVA! Mili IZVREĐAO Mariju Šerifović!

Prema pisanju Scandala!, Marija Šerifović i Aleksandar Milić Mili ne prestaju da ratuju! A sudeći po poslednjoj epizodi, rat se tek zahuktava!

Ozbiljno zaratili!

Naime, Marija je besnela, pa je ko oparena sasula Miliju šta misli o njemu i zabola mu packu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

-Ja više ne znam šta su za vas zvezde?! Kakve su to zvezde, prostitutke! Po tvojim, Mili, kriterijumima sve su zvezde! I kurve, i prostitutke! Zna se, bre, šta su zvezde, a ko su pevači za kafane, a ko su zvezde za veliku scenu! Za tebe su svi zvezde, siktala je Marija, a onda je Miliju pao mrak na oči:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILIGRAM (@miligramofficial)

Ti ćeš da mi kažeš šta je zvezda! Pa ja sam onolike zvezde napravio! Anu Nikolić, Maju Berović, Ceci sam radio najbolje albume, sa Brenom sam sarađivao i te kako uspešno, baš ćeš ti da mi kažeš ko su zvezde, dok sam ja ređao uspehe, ti si bila u pelenama! Vi ste slepci, bre!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Na to je skočila i Bekuta i skrenula mu pažnju da pazi šta priča jer sigurno on nije stvorio Cecu i Brenu, ali svađa se nije stišala! Čak je snimanje na kratko stopirano da bi se smirile strasti, međutim, sva je prilika da rat Milija i Marije nikad neće prestati! Ovog puta Mara nije napustila studio kao prilikom prethodne svađe kad joj je Mili takođe rekao da je slepica, ali je bilo toliko gusto da su se mnogi plašili da će doći i do fizičkog okršaja!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ