Scandal

March 21, 2021 14:00

By

Rođak otkriva: Ovo je ISTINA o Novakovim PREVARAMA!

Kako SCANDAL! saznaje, napadi na Novaka Đokovića ne prestaju i sve su učestaliji, pa se Srđan Đoković javno oglasio i naveo da će uvek biti uz sina i da on nikada neće odustati od svojih stavova!

Isplivala istina o Novakovim prevarama!

Otac najboljeg tenisera sveta ogorčen je na zlobne ljude koji njegovog sina i njegovu porodicu ne ostavljaju na miru! Kako je naglasio, svi će morati da prihvate da je Novak veliki Srbin i da je najbolji sportista i teniser na planeti. On je svestan da napadi na Noleta ne prestaju i svestan je da neće ni prestati, međutim, to nikako ne znači da će se Novak povući, naprotiv. Srđan, naime, smatra da protiv tog zla Nole može da se bori isključivo pobedama i uspesima, te da mora da nastavi putem kojim je i do sada išao i ređao samo i isključivo uspehe!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Novak treba uvek da ističe da je Srbin i da voli svoju zemlju, on će uvek biti dobrog i otvorenog srca i svima će pomagati, čak i onima koji ga ne vole. Biće uvek tu za sve tenisere, i one koji su uz njega, i one koji ga pljuju i ne vole. Samo ljubav i veliko srce spasiće ga i oteraće sve te zlobnike koji mu ne daju mira i spletkare i ja ću biti uz njega – naveo je Srđan u pomenutom intervjuu, a kako za SCANDAL! tvrdi dalji rođak Jelene Đoković, osim uobičajenih napada na Đokoviće i to ih sve dodatno uznemirava.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Neprijatelji više ne znaju kako da napakoste Novaku, pa sada izmišljaju da on vara Jelenu na svakom koraku, što u Beogradu, što po celom svetu. Ona to više ne može da izdrži. Podmeću im razne afere, šalju glupe i lažne tračeve. Mnogo je sve to teško. Jelena brine o deci, o fondaciji, bodri Novaka, ona je stub njihove porodice i onda je te laži jako umaraju. Pita se zašto im to rade i dokle misle da ih uznemiravaju. Naravno, ona zna da je to sve maslo zlobnika i super funkcioniše s Noletom, ali nije im lako. I Srđan je rekao da su napadi nepodnošljivi, ali on im baš pomaže, kao i Dijana. Rekao je da neće dozvoliti nikome da uništi brak njegovog sina i snaje – zaključio je rođak za tabloid Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ