Aleksandra Prijović razočarana
Svet

23 Septembra, 2022 09:00

Kraj: Filip ostavio Priju na najvažniji dan, uz nju je cela porodica, baka je grli i plače (foto)

Rođendan Aleksandre Prijović prošao emotivno u krugu porodice

Najuspešnija pevačica mlađe generacije i najplaćenija estradna umetnica juče je proslavila svoj 27. rođendan. U krugu svojih najmilijih obeležila je svoj dan a slike sa porodicom raspakale su javnost.

Pročitajte: Aleksandra Prijović priznala da je promenila lični opis, a ove fotografije to i dokazuju

Bivši dečko Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

Rođendan Aleksandre Prijović prošao emotivno – Baka Bosa bila je na ivici suza

Iako smo kroz Aleksandrin život i rad imali priliku da upoznamo članove njene divne porodice javnost ipak nije imala uvid u emotivne kadrove sa bakom i dekom. Rođendan Aleksandre Prijović prošao je u znaku ljubavi, smeha i zagrljaja ali ipak nešto nedostaje. Slike sa rođendana koje je objavila prelepa pevačica pokazuju sve članove porodice, čak i drugu suprugu oca Nedeljka, Lelu Prijov ali Filipa nema nigde.

Pročitajte: Prija je lepotu nasledila od majke Borke, ali tek da joj vidite maćehu – Upoznajte Lelu Prijović (foto)

Foto: Instagram

Mnogi su pomislili da je suprug koji je previše angažovan oko svog posla i mnogih drugih obaveza bio sprečen da prisustvuje ovom okupljanju, dok su drugi pak zaključili da je upravo Filip ovekovečio Prijine trenutke s najmilijima.

Pročitajte: Kada te žena najgore ponizi – Filip Živojinović reagovao na Prijino ponašanje na javnom mestu (foto)

Foto: Instagram

U albumu uspomena sa njenog 27. rođendana osvanuo je i sin Aleksandar koji se stidljivo uvukao u majičino krilo želeći da prisustvuje slikama kojih će se ova divna porodica zauvek sećati.

Pročitajte: Filip već dugo ne dolazi kući – Porodični prijatelj otkriva – Prijovićkin brak je VELIKA FARSA

Foto: Instagram

Podsećanja radi, pre nekoliko dana Aleksandra Prijović bila je i gost kod Ognjena Amidžića, a tom prilikom popularni voditelj spremio je za pevačicu simpatičan izazov. Budući da je Aleksandra izuzetan drugar i posve prirodna i neposredna, ona se u emijisi uživo potpuno opustila i javnosti otkrila tajnu koju je malo ko znao. Pevačica najraskošnijeg glasa u regionu podelila je sa fanovima informaciju da je veliki ljubitelj piva te je talentovani voditelj stavio Aleksandru pred svršen čin. Zadatak je bio da iz tri šolje sa tri različite vrste piva, koje su se nalazile ispred nje, degustirajući gutljaj po gutljaj, pogodi o kom pivu se radi.

Pročitajte: Aleksandra Prijović nemilosrdno izdala Živojinoviće ovako je deveru zabila nož u leđa

Foto: ATA images

Aleksandra je bila uspešna u ovoj igri jer je „iz prve“ pogodila sva tri piva objasnivši i zašto. Naime, Aleksandra je otkrila da kada dođe u selo kod porodice, sa njima često nazdravi ovim pićem budući i da je i njen otac Nedeljko Prijović veliki ljubitelj istog. Tako i na njenom rođendanu koji je obeležila u krugu porodice, možemo videti tortu u obliku konzerve piva.

– Aleksandra Prijović obožava pivo i otkrila nam je da je posle porođaja za večeru je pila pivo. A uspela je da pogodi i koja 3 piva su u šoljama! Svaka čast – napisao je Ognjen a kako je sve izgledalo pogledajte u prilogu koji je pred vama.

Pročitajte: DRUGI DOM – Evo kako izgleda porodična kuća oca Aleksandre Prijović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Rođendan Aleksandre Prijović upriličile su i njene kolege putem srdačnih komentara ispod porodičnog albuma. Mnogobrojna imena domaće estrade Aleksandri su poželela sve najbolje a najzapaženiji komentar bio je i od Lepe Brene koja joj je takođe poželela sreću i zdravlje.

Ovom prilikom i mi joj čestitamo…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images