Seka Aleksić o borbi za potomstvo svet portal
Svet

December 30, 2023 22:00

By

Seka se rasplakala: Ove reči baš bole kad ih izgovori muškarac kog voliš

Seka se rasplakala zbog jednog čoveka koji joj je bitan 

Transformacija popularne pevačice Seke Aleksić u vamp kraljicu oduševljava ne samo njene fanove, nego sve koji prate javnu scenu. Fenomenalna modna izdanja koja savršeno pristaju i njenoj figuri i njenoj ličnosti izdvajaju je od ostalih estradnih zvezda, pa nisu preterane ocene da Seka nikada bolje nije izgledala iako je majka dvoje dece i ima 42 godine.

Mnogi se slažu da je za ovo najzaslužniji njen art direktor i najbliži saradnik Stanislav Zakić koji je sarađivao sa mnogim poznatim damama među kojima su i Maja Žeželj i Severina. Seka i on često zajedno dolaze na javne događaje, pa je jasno da su, osim sjajni saradnici, i veoma dobri prijatelji koji se vole i poštuju.

Seka se rasplakala svet novine, Svet portal

Zen/ATAImages

Rasplače se kad joj kaže da se ugojila

Ipak, da ta sradanja nije uvek laka i glatka, priznala je i sama pevačica koja od svojih saradnika očekuje da prate njenu ogromnu eneriju i brz tempo:  “Stanislav je muškara i naravno da se svađamo. Posvađamo se svaki dan, ja izletim, zalupim vratima, on ode kaže Ne radim više za tebe, ne interesuješ me i posle dva sata se pomirimo.”

“Pre njega sam imala saradnika, sada pokojnog kreatora Sašu Vidića i sa njim sam tako funkcionisala, samo što je Saša bio neodgovoran, a Stanisav je jako odgovoran. Sa Sašom sam imala takvu komunikaciju, ali smo dugo godina radili. “, otkrila je Seka Aleksić a onda  priznala:

“Kada mi Stanislav iskreno kaže šta misli, ja se rasplačem.  Ali to su neke stvari gde prihvatiš svog saradnika takvog kakav je. On je meni naj, najbliži  saradnik, bukvalno posle moje porodice. Stanislav je osoba koja je meni najbliža i onda nekako ja znam da je ono što on kaže tačno.”

Seka se rasplakala svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

To što Seku rasplače, svaku ženu bi uvredilo

“Ja znam kako on mene vidi i kako ja treba da izgledam vizuelno i znam da je u pravu. Ali mi bude teško kad kaže Ugojila si se, ispao ti je stomak, neću više da te oblačim, a da ti nosiš steznike… To su realne stvari, ali to sve žene vređa”, priznala je nedavno Seka gostujući u podkastu Sisterhood.

Pročitajte: Novogodišnja čarolija u sekinom domu: Pevačicina jelka zasenila sve ostale

Ipak, ni Seka ni Stanislav ne treba da brinu da li se ona malo ugojila budući da i tih par kilograma viška Seki samo ističe  ženstvenosti i seksepil i ona ume da ih nosi. Inače, Seka nikada nije krila da uživa u hrani, pa je priznala da kada počne da jede, ne zna da stane, tako da se kod nje zapravo smenju faze kada  se prepušta svom apetitu i kada gladuje da bi smršala. Ali, u kojoj god da je fazi, Stanislav to upakuje tako maestralno da Seka izgleda glamurozno i holivudski.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages, Zen/ATAImages