Doručak Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

January 21, 2023 18:45

By

Ceca u suzama: Veljko napustio vilu na Dedinju, ostavio trudnu Bogdanu i Željka

Selidba Veljka i Bogdane desila se neočekivano i mnoge ostavila u šoku

Velelepna vila na početku ulice Ljutice Bogdana u Beogradu oduvek je bila oaza mira gde je porodica Ražnatović na okupu. Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović oduvek je sa ponosom isticala činjenicu da njena mnogobrojna porodica živi pod istim krovom i da se svi sjajno slažu. Kada je Arkan ubijen, a Cecina sestra Lidija se udala za bivšeg fudbalera Predraga Ocokoljića, pevačica ih je primila u svoja četiri zida kako ona, Veljko i Anastasija ne bi bili sami.

Pročitajte: Njena je poslednja – Anastasija raskrstila sa Gudeljom, Ceca je podržala FOTO

Selidba Veljka i Bogdane

Foto: Rajko Ristić

Cecina sestra ubrzo je dobila i naslednike, njih četvoro je tokom godina došlo na svet a kuća preko puta Zvezdinog stadiona postala je i njhov dom. Puna kuća odavala je utisak mira i spokoja estadnoj umetnici i njenim mezimcima, međutim to je lagano dolaskom snaje Bogdane u kuću krenulo da se menja. Odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića da napuste porodični kutak u Beogradu i presele se u Titel, u dom koji je Arkanov sin po ženidbi dobio u miraz uzela se u razmatranje, a po rođenju sina Željka ona je sprovedena u delo.

Selidba Veljka i Bogdane svim ostalim članovima porodice delovala je kao privremena želja mladog bračnog para, međutim do promene nije došlo. Skladni supružnici, koji čekaju drugo dete, takođe dečaka, pronašli su sreću na selu, gde njihov prvenac ima daleko lepše i zdravije detinjstvo.

Pročitajte: Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista

Selidba Veljka i Bogdane

Foto: Instagram

Prekretnica da pređem na selo desila se kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat, a ja ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, užasava me to ispijanje kafa po kafićima. Ove stvari koje radim na selu ne mogu nikako u Beogradu. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom beogradskom smogu. Privlače me seoski poslovi, nadam se da ću se više posvetiti poljoprivredi. Voleo bih da imam i mini zoo-vrt s ugroženim životinjama, poput egzotičnih mačaka, medveda – ispričao je mladi Ražnatović pa dodao da je selidba Veljka i Bogdane baš ono što im je bilo potrebno:

– Uživam sa psima i u vožnji motora. Dolazi mi društvo, igramo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije ovde nego u Beogradu. Nigde ne izlazim, a ako to poželim, sve mi je blizu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi Sad na 20. Uvek imam nekog da pazi na mog sina. Njemu je lepo u Titelu, a lepo mu je i kod moje mame u Beogradu. Međutim, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde u Titelu. Smatram da je za njega zdravije da odrasta na selu – objasnio je.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ivan Vučićević