Sestra Filipa Živojinovića
Svet

August 9, 2023 17:00

By

Pred Prijinim očima, Filip drugoj izjavio ljubav: Isplivala slika kao dokaz, tuga i neverica FOTO

Sestra Filipa Živojinovića prava je lepotica

Filip Živojinović uživa u skladno braku sa Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina, a s obzirom na to da je sin Bobe Živojinovića, njegov život je od početka pod lupom medija.

Slobodan Boba Živojinović je naš proslavljeni teniser, a pre braka sa Lepom Brenom, bio je u ljubavi sa Zoricom Nakić, sa kojom je dobio sina Filipa.

Pročitajte Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom – Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

Zorica se kasnije udala za hrvatskog košarkaša Iva Nakića i sa njim dobila dvoje dece, ćerku Ivu i sina Maria. Malo je poznato da je Mario Nakić uspešni košarkaš, a u jednoom trenutku je igrao i za Real Madrid.

– Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim – rekao je on u jednom intervjuu.

Pročitajte Aleksandra nije jedina – Filip Živojinović je ljubio i ovu poznatu pevačicu FOTO

Sestra Filipa Živojinovića

Rajko Ristić

Sestra Filipa Živojinovića – Vanserijska lepotica, ćerka Zorice Nakić

Svi komentarišu i lepotu Ive Nakić koja se ne eksponira u medijima, a javnost je imala priliku da vidi kako ona izgleda na fotografiji sa Filipom, koju je on objavio na svom profilu.

Ranijih godina, on je njoj čestitao rođendan putem svog profila prelepim rečima:

– Srećan rođendan devojci u koju sam se zaljubio odmah čim sam je prvi put ugledao i u koju sam dan danas zaljubljen!! Najboljoj sestri na svetu @rozee___ voli te bata najviše na svetu – glasila je tada čestitka na fotografiji ispod koje su se nizale mnogobrojne čestitke prelepoj Ivi.

Pročitajte Boba uhvaćen u muvanju sa poznatom lepoticom – Njegov sin Filip im pravio društvo

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Bojan Vuković