Severina izašla iz zatvora
Svet

17 Avgusta, 2022 22:00

Muškarcima više ne veruje ali je njemu dala šansu: Seve konačno bezbrižna u njegovom zagrljaju (foto)

Severina Vučković u društvu najvernijeg prijatelja

Iza Severine Vučković ostali su dani tuge. Čitav period patnje oko starteljstva nad sinom Aleksandrom priveden je kraju a pre samo par nedelja objavljena je i odluka suda. Pre dve godine, sud je doneo presudu u korist Popovića, sa kojom pevačica nikako nije želela da se pomiri. Posle 20 meseci agonije i dolaska po sudovima, odlučeno je da pevačica ne plaća alimentaciju za sina i da maleni Aleksandar podjednako provodi vreme sa mamom i tatom. Njen naslednik danas ima deset godina, a pred mamom i sinom predstoji najlepši period.

Pročitajte: Severina pokazala stomak – Trudnoća ili višak kilograma procenite sami (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Kada se ugase svetla, društvene mreže, blicevi aparata, i zatvore vrata mog stana najviše uživam u treptajima mog sina dok mi prepričava svoja otkrića u svetu. Predivan je, stalno me propituje kada će postati tinejdžer i „vidi li se već to”. Vozimo zajedno bicikl, gledamo serije, nosimo majice omiljenih likova – rekla je pevačica nedavno u intervjuu za „Novi list”.

Pročitajte: Posle svih emotivnih udaraca odlučila da je kraj – Severina odlukom šokirala majku Anu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina Vučković – Lojalnost nema cenu

Budući da je mnogo propatila i da je sve to sada konačno iza nje, trag na srcu i rane, ipak ostaju. Tako je novom fotografijom opisala našu svakodnevicu, našu tužnu sudbinu društva u kom živimo – da je čovek čoveku vuk. U ovom trenutku, jedini i najverniji prijatelj, pored njenog sina, je i pas s kojim se lepa Splićanka slikala. Tom prilikom, uz sjajnu fotografiju citirala je i Merlin Monro.

Možda ste očekivali sliku Severine i galantnog gospodina koji joj ispunjava sve želje ali to ni ovoga puta nije slučaj. Seve je u društvu svog najvernijeg prijatelja – psa Miše.

Pročitajte: Severina krenula stopama Jelene Karleuše – Evo šta je uradila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Psi me nikad nisu ugrizli, samo ljudi. Upoznajte Mišu, jer Miša ima mašnice – glasila je Severinina objava koja je naišla na veliki broj komentara i lajkova a koja je svakako pokazala da Severina ima veliko srce.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot