Brak Nemanje i Anastasije
Svet

August 10, 2023 13:00

By

Gudelj i pored partnerke juri za njom: Svi su zaprepašćeni ali Olivera cveta zbog fudbalerove odluke FOTO

Slika Dragiše Gudelja obišla Instagram, oduševljeni fanovi navijaju

Budući da se prečesto piše o Nemanji Gudelju i njegovoj budućoj supruzi Anastasiji, nepravedno je zaposveljen i mlađi brat Dragiša Gudelj.

Dragi Gudelj takođe osvaja sjajne rezultate na terenu a i u dugoj je vezi sa prelepom partnerkom, Lanom Lazarević, dvadesetogodišnjom manekenkom koja studira na prestižnom američkom univerzitetu u Beču i čini se da je omiljena u porodici mlađanog fudbalera…

Pročitajte Krili su dok nisu postali sigurni da je sve u najboljem redu – Gudelj u suzama radosnicama zbog prinove FOTO

Slika Dragiše Gudelja

Dragiša, kojim je Anastasija otpočetka u idelanom odnosu, konačno je pre nekoliko meseci istupio sa novom devojkom u javnost i može se reći da svi očarani njenom lepotom.

Uslikani su zajedno na aerodromu i bez obzira na jaku želju da se skriju od radoznalih pogleda, nije im uspelo. Zabeleženo je oštrim oko objektiva koliko je nova devojka Dragiše Gudelja prelepa, a mnogi i govore da je čak lepša od Anastasije, što je naravno individualno.

 

Pročitajte Stiglo saopštenje o stanju Dragiše Gudelja – Porodica i Anastasija zanemeli

Slika Dragiše Gudelja

Ipak, na društvenim mrežama pronela se i šala zbog fotografije na kojoj je Dragi Gudelj uslikan na terenu u žestokom obračunu sa loptom pa su se mnogi našalili da pored svoje lepe devojke i dalje juri za “njom” misleći na loptu.

Ovo je naravno samo jedna od mnogih šala koja se plasiraju puitem Instragram a bez obzira na odnose Olivere i snaji Tase i Lane, majka je ipak preponosna na oba sina koji se od malih nogu bave fudbalom i ostvaruju izvanredne rezultate.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram